Πως να επιλέξετε τον τέλειο φωτογράφο για τον γάμο σας, με 6 απλά βήματα!

CarlosMendozaPhoto, flickrΈνας κακός φωτογράφος, μπορεί να καταστρέψει την ημέρα του γάμου σας...Αφού θα έχετε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας, δεν θέλετε να χαλάσει τις αναμνήσεις σας από αυτή, ένα απογοητευτικό άλμπουμ φωτογραφιών.

Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές μας και προσαρμόστε τις στα δικά σας γούστα και τον δικό σας προϋπολογισμό και θα έχετε μια ζωή να είστε ευγνώμονες που το κάνατε..
Ξεκινήστε νωρίς
Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα για προετοιμασία του γάμου σας, όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο. Θα βρείτε καλύτερες
τιμές, θα είστε οι πρώτοι που θα διαλέξουν και θα έχετε τον χρόνο να κάνετε τις σωστές επιλογές. Οπότε, εάν φυσικά είναι εφικτό, ξεκινήστε την έρευνα σας και φυσικά αυτή του φωτογράφου, τουλάχιστον 6 μήνες πριν τη μεγάλη μέρα.

Αρχικά ρωτήστε φίλους και οικογένεια για προτάσεις, εάν δε σας κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιος, απευθυνθείτε και σε κάποιο social network για πιθανές ιδέες ή ψάξτε λίγο και στο διαδίκτυο. Αφού δείτε κάποια δείγματα δουλειάς τους, κάντε μια λίστα με τους καλύτερους και σίγουρα επισκεφθείτε τους πριν αποφασίσετε. Κάνοντας σε όλους τις ίδιες ερωτήσεις, θα μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα ποιος είναι καλύτερος για εσάς.

Ζητήστε δείγματα δουλειάς
Γνωρίζοντας τους από κοντά, φυσικά θα σας δείξουν δείγματα της δουλειάς τους. Αυτό που θα ήταν καλό να κάνετε είναι να ζητήσετε να δείτε ένα ολόκληρο γαμήλιο άλμπουμ με επεξεργασμένες και ένα με μη επεξεργασμένες φωτογραφίες τους. Έτσι θα μπορέσετε να κρίνετε αν το επίπεδο του αποτελέσματος είναι κοντά σε αυτό που επιθυμείτε.

Γνωριστείτε
Αφού δείτε το άλμπουμ, συζητήστε μαζί του, για το πως φαντάζεστε εκείνη την ημέρα και ρωτήστε τον πως σκέφτεται να κάνει τις ξεχωριστές φωτογραφίσεις για κάθε στιγμή της, αλλά και την ξεχωριστή φωτογράφιση. Εάν το όραμα σας είναι διαφορετικό από εκείνου και τα γούστα σας δεν είναι πολύ κοντά, καλύτερα να σταματήσετε εδώ...

Από την άλλη, εάν οι τρόποι σκέψης σας συμβαδίζουν, μπείτε σε λεπτομέρειες και μιλήστε του για το τι είναι σημαντικό για εσάς και πως έχετε φανταστεί κάποια σημεία. Όσο περισσότερο σας καταλάβει, τόσο το καλύτερο για εσάς!

Μπείτε σε τεχνικά θέματα
Πολλά είναι που πρέπει να μάθετε πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Ρωτήστε τον ακριβώς τι πρόκειται να κάνει και τι θα παραλάβετε στο τέλος. Πόσα άλμπουμ και τι είδους θα πάρετε, δείτε δείγματα από την ποιότητα του χαρτιού τους και μάθετε πόσες φωτογραφίες θα έχουν. Επίσης σημαντικό είναι να γνωρίζετε από πόσες φωτογραφίες θα έχετε να επιλέξετε εκείνες που θα μπουν τελικά σε αυτά, αλλά και το εάν θα σας δοθούν όλες οι φωτογραφίες που θα βγάλει σε ψηφιακή μορφή.

Εάν θέλετε και Video, κάτι που όλοι οι φωτογράφοι πλέον παρέχουν, μάθετε περισσότερα και για αυτό. Πόσες κάμερες θα είναι διαθέσιμες, εάν θα μπορέσουν να έρθουν από τα σπίτια σας και φυσικά δείτε δείγματα της δουλειάς του, από DVD γάμων αλλά και από λήψει
Keywords
Τυχαία Θέματα