Ο καιρός το Πάσχα

11:30 6/4/2012 - Πηγή: ThessNea
Σύμφωνα με τις πρώτες προγνώσεις ο καιρός δεν θα είναι καλός το Πάσχα, καθώς προβλέπεται συννεφιασμένος και βροχερός σε πολλές περιοχές της χώρας. Διάβασε περισσότερα.
Κυρίως αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα, με ασθενείς βροχές την Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Παρασκευή. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού
σε 10 μεγάλες πόλεις.

Στην Αθήνα ο καιρός την Μεγάλη εβδομάδα θα είναι κυρίως αίθριος, με πιθανότητα βροχής την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση θα βρέξει, ενώ την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αρκετά σύννεφα, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πιθανότητα η Μεγάλη Εβδομάδα να ξεκινήσει με ψιλόβροχο, το πρωί, αλλά κυρίως καλός θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Τετάρτη. Την Μ. Παρασκευή προβλέπονται αρκετές περίοδοι την ημέρα με βροχή. Αρκετά βροχερό, επίσης, θα είναι σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση και το Σαββατοκύριακο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Συννεφιασμένη θα είναι η Μεγάλη Εβδομάδα στην Πάτρα με πιθανότητα βροχής, την Μ. Δευτέρα, αλλά απόλυτη ηλιοφάνεια την Μεγάλη Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πρώτες προγνώσεις το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα βρέξει.

Στον Βόλο θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός και στις αρχές της νέας εβδομάδα. Την Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο πολλές θα είναι οι περίοδοι βροχής, ενώ την Κυριακή του Πάσχα, αν και συννεφιασμένος ο καιρός δεν θα βρέχει. Η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 23 βαθμούς.

Γενικά αίθριος ο καιρός στο Ηράκλειο την Μεγάλη Εβδομάδα, με πολλά διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και ασθενούς βροχής την Μ. Δευτέρα και Μ. Παρασκευή. Το Μ. Σάββατο και το Πάσχα, όμως, θα είναι περισσότερο βροχερός.

Ομπρέλα θα χρειαστεί την Κυριακή του Πάσχα στην Καβάλα, καθώς μετά την συννεφιασμένη αρκετά Μεγάλη Εβδομάδα, ακολουθεί μια ακόμα πιο βροχερή.

Συννεφιασμένο προβλέπεται και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα στην Μύκονο και την Πάρο, προορισμό πολλών εκδρομέων, αλλά και στην Κέρκυρα και την Καλαμάτα.
deltiokairou.gr
Keywords
Αναζητήσεις
καιρος πασχα κερκυρα, ο καιρος το πασχα στην κερκυρα
Τυχαία Θέματα