ΥΠΟΙΚ: Το δημοσιονομικό κενό θα κλείσει χωρίς αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ναυτικών

18:00 8/12/2016 - Πηγή: iPop

Την δική του διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλάξει το φορολογικό καθεστώς των ναυτικών και δεν θα αυξηθούν οι εισφορές τους έδωσε ο ΥΠΟΙΚ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε παρέμβασή του στη συζήτηση στην Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε την εν λόγω δήλωση μετά τη νέα απεργία

που προκήρυξε η ΠΝΟ.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι το δημοσιονομικό κενό του 2017 και του 2018 θα κλείσει χωρίς οι ναυτικοί να δουν αύξηση στις εισφορές τους.

Είχαμε μία μεγάλη λίστα που οι Θεσμοί και εμείς προτείναμε πώς θα κλείσει το κενό. Σ’ αυτή την λίστα από τους θεσμούς ήταν και το φορολογικό των ναυτικών. Εμείς ποτέ δεν το προτείναμε και ποτέ δεν συμφωνήσαμε και μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι και το 2017 και το 2018 το κενό θα κλείσει χωρίς να αυξηθούν οι φορολογικές εισφορές των ναυτικών

Σημειώνεται ότι σήμερα, Πέμπτη, στις 19:30 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την ΠΝΟ.

Νέα 48ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΝΟ

Οι εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, πλέον, πρόκειται να ξεπεράσουν τη μία εβδομάδα.

Photo: Nikos Libertas / SOOC

The post ΥΠΟΙΚ: Το δημοσιονομικό κενό θα κλείσει χωρίς αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ναυτικών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα