Υπό διαπραγμάτευση το αφορολόγητο σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομίας

16:30 22/1/2017 - Πηγή: iPop

Σε δηλώσεις σχετικά με το αφορολόγητο προέβη ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου άφηνοντας με τα λεγόμενα του ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί.

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Τρικάλων ο αρμόδιος Υπουργός παραδέχτηκε πως το αφορολόγητο βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και ότι κινδυνεύει να μειωθεί ακόμη περισσότερο.

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Τρικάλων όπου και βρέθηκε ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

To αφορολόγητο και άλλα διαπραγματεύονται. Όπως ξέρετε, προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα.

Αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε, αυτό δεν το ξέρω, αλλά θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε

Και πρόσθεσε: «Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει, γιατί μετά την αξιολόγηση έρχεται η ένταξη της χώρας στην Ποσοτική Χαλάρωση της ΕΚΤ και αυτό είναι πάρα πολύ κρίσιμο για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων».

Ο Υπουργός ερωτήθηκε αναφορικά με τον «κόφτη» και τις κόκκινες γραμμές που ακολουθεί ή διατηρεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση και απάντησε «υπάρχει αυτό το πρόγραμμα που το λέμε «κόφτη» δυστυχώς, μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές» ενώ τόνισε:

Όπως ξέρετε και όπως έχουμε πει επανειλημμένος δεν πρόκειται να λειτουργήσει . Αυτή λοιπόν είναι μια κόκκινη γραμμή την οποία η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει

Δείτε το σχετικό video:

The post Υπό διαπραγμάτευση το αφορολόγητο σύμφωνα με τον Υπουργό Οικονομίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα