Ξηρά μαλλιά τέλος με τρία μόνο κόλπα

09:38 26/10/2016 - Πηγή: iPop

Έχεις ξηρά μαλλιά και γι΄αυτό γνωρίζεις πως ευθύνεσαι εσύ. Δεν τα προσέχεις καθόλου και φαίνεται. Πρέπει αν δε θες η κατάσταση να επιδεινωθεί κι άλλο να πάρεις δραστικά μέτρα και μάλιστα άμεσα. Μην αγχώνεσαι εμείς είμαστε εδώ και υποσχόμαστε να σε βοηθήσουμε.

Τι κάνεις αν έχεις ξηρά μαλλιά;Προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς: Μην βάζεις στα μαλλιά σου ότι προϊόντα βρεις μπροστά σου στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Επέλεξε προϊόντα που έχουν ήπια σύνθεση και αναφέρουν πως είναι ειδικά για ξηρά μαλλιά.
Άσε τα να στεγνώσουν φυσικά: Μη συνεχίζεις να τα ταλαιπωρείς χρησιμοποιώντας το σεσουάρ για να τα στεγνώσεις. Προτίμησε μόλις λουστείς να τα σκουπίσεις καλά με μια βαμβακερή πετσέτα. Στη συνέχεια άφησε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Μπορεί να πάρει περισσότερη ώρα αλλά θα δεις πως η συγκεκριμένη κίνηση θα σε βοηθήσει πολύ.
Μην ξεχνάς το λάδι καρύδας: Αν συνήθως λούζεσαι το πρωί βάλε το βράδυ λάδι καρύδας στα μαλλιά σου και κυρίως στις άκρες. Άσε το λάδι να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί μόλις ξυπνήσεις λούσου κανονικά. Αν πάλι θα λουστείς πριν κοιμηθείς δύο με τρεις ώρες νωρίτερα βάλε το λάδι και κάνε απαλό μασάζ στις άκρες αλλά και κατά μήκος της τρίχας.
Σημείωση!

Για να μην έχεις ξηρά μαλλιά μην βάζεις συνεχώς λακ και αφρό. Τα δύο αυτά προϊόντα θα δεις πως επιδεινώνουν το πρόβλημα σου.

The post Ξηρά μαλλιά τέλος με τρία μόνο κόλπα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα