Ξεκίνα τώρα! Ένας πατέρας δείχνει πώς μεταμόρφωσε το σώμα του μέσα σε 12 εβδομάδες!

10:03 17/5/2017 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι να μας δώσει έμπνευση προκειμένου να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με τον εαυτό μας και να υλοποιήσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει! Εάν μέχρι στιγμής δεν έχεις βρει το κίνητρό σου, τότε σίγουρα διαβάζοντας την ιστορία αυτού του πατέρα που μεταμόρφωσε το σώμα του μέσα σε 12 εβδομάδες, θα πάρεις την έμπνευση την οποία χρειάζεσαι.

Ο πατέρας που βλέπεις αποδεικνύει ότι μπορείς να μετατρέψεις την λεγόμενη «μπυροκοιλιά» σε six-pack σε οποιαδήποτε ηλικία!

Ο Ben Jackson στα

45 του χρόνια κατάφερε μέσα σε 12 εβδομάδες να χάσει 7,5 κιλά και να μειώσει το σωματικό του λίπος από 20% σε 9%.

Πώς τα κατάφερε;

Σταμάτησε να τρώει πίτες και να πίνει μπύρες, ακολουθώντας μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

Ο Jackson ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης, το οποίο τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το αλκοόλ και να ασκείται πέντε φορές την εβδομάδα.

Αντί για τη συνηθισμένη διατροφή του με ποτά, σοκολατάκια και fast-food, ξεκίνησε να τρώει έξι γεύματα την ημέρα, μικρότερα και θρεπτικότερα.

«Πολλοί άνδρες μετά τα 45 τους χρόνια πιστεύουν πως έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα απ’ τη μέση ηλικία και είναι πολύ αργά για να ξεκινήσουν γυμναστική», λέει ο Jackson.

«Ο κύριος στόχος μου ήταν να χάσω βάρος και επίσης ήθελα να επανέλθω σ’ ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Jackson πάντως δηλώνει πως η αλλαγή στον τρόπο ζωής του είχε ως αποτέλεσμα να κοιμάται καλύτερα, να έχει περισσότερη υπομονή με τα παιδιά του, να του φαίνονται πιο εύκολα τα προβλήματα στη δουλειά του και εν τέλει να είναι πιο ευτυχισμένος!

The post Ξεκίνα τώρα! Ένας πατέρας δείχνει πώς μεταμόρφωσε το σώμα του μέσα σε 12 εβδομάδες! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα