Τρία μυστικά δίαιτας που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος επιτυχώς

19:20 20/11/2016 - Πηγή: iPop

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο μέσος άνθρωπος επιχειρεί να χάσει βάρος τέσσερις φορές τον χρόνο. Ωστόσο, μόλις 1 στους 100 χάνει επιτυχώς το βάρος που επιθυμεί και μπορεί με περηφάνια να μοιραστεί την ιστορία του.

Τι γίνεται με τους υπόλοιπους; Το iPop.gr θα σου αποκαλύψει τρία μυστικά δίαιτας που αν τα ακολουθήσεις θα αυξήσεις τις πιθανότητές σου να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς.

Να είσαι συνεπής

Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσεις μια διατροφή που βασίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά όταν έχεις συνηθίσει να τρέφεσαι με

fast food. Μην έχεις τρομερές απαιτήσεις απ’ τον εαυτό σου απ’ την αρχή και ακολούθησε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο, όμως, φροντίζεις να τηρείς.

Παρακολούθησε την πρόοδό σου

Πώς θα ξέρεις ότι η δίαιτα που ακολουθείς έχει αποτέλεσμα εάν δεν παρακολουθείς την πρόοδό σου; Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πάντα μια εικόνα για το βάρος του σώματός σου και να την συγκρίνεις με την προηγούμενη εικόνα σου.

Καμία διατροφή δεν είναι επιτυχής χωρίς εποπτεία

Αφού αποφάσισες να κάνεις δίαιτα, κάντο σωστά! Βρες τον κατάλληλο διατροφολόγο, ο οποίος θα στηρίξει την προσπάθειά σου με τις απαραίτητες συμβουλές και θα κάνει το έργο της διατροφής πιο εύκολο!

The post Τρία μυστικά δίαιτας που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος επιτυχώς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα