Τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Κλειστή η Μανώλη Ανδρόνικου

16:47 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Αυτήν την ώρα βρίσκονται τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αγρότες από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καρδίτσα, Δράμα, Σέρρες, Κατερίνη,

Ξάνθη, Ορεστιάδα και Καβαλά, οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Οι αγρότες τοποθέτησαν στη σειρά τα τρακτέρ τους και ξεχύθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κλείνοντας την Μανώλη Ανδρόνικου και Λεωφόρο Στρατού. Σύμφωνα με το seleo.gr, αυτήν την ώρα έχουν συγκεντρωθεί και παραταχθεί συνολικά 35 τρακτέρ.

Εξαιτίας των μπλόκων των αγροτών, στο κέντρο της πόλης έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα, ενώ αστυνομικοί κατευθύνονται προς το κέντρο, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Παράλληλα, συνολικά 100 αγρότες έχουν φτάσει πεζοί και περιμένουν τους συναδέλφους τους από το Δερβένι. Στις επόμενες ώρες πρόκειται να καταφτάσουν στην πόλη με λεωφορείο αγρότες από Λάρισα και Καρδίτσα.

Επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομίας

Μπορεί οι αγρότες να δήλωσαν πως επιθυμούν να μη υπάρξουν ξανά επεισόδια παρόμοια με τα περσινά, τα οποία είχαν λάβει χώρα με αφορμή τα εγκαίνια της Agrotica αλλά την ίδια στιγμή εντάσεις σημειώθηκαν στην είσοδο τηςέκθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα στους αγρότες και δυνάμεις των ΜΑΤ καθώς αγρότες που είχαν φτάσει στον χώρο της έκθεσης επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, πέρασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου φιλοξενείται η έκθεση Zootechnia. Οι αγρότες άνοιξαν τα κλειστά στόρια της πύλης και εισέβαλλαν στην Έκθεση.

Τα τρακτέρ πρόκειται να μείνουν στις θέσεις τους ως ένδειξή διαμαρτυρίας, με αφορμή και τα εγκαίνια της Zootechnia, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 19:00.

Διαβάστε επίσης:

Αποφασισμένοι οι αγρότες- Ενισχύουν τα μπλόκα και συνεχίζουν τους αποκλεισμούς

Photos: seleo.gr

The post Τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Κλειστή η Μανώλη Ανδρόνικου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα