Το …Πριγκιπώ κόσμημα της Αμφίπολης!

09:31 30/10/2014 - Πηγή: iPop

Πώς θα ήταν ένα κόσμημα που –υποθετικά- θα έβρισκαν οι αρχαιολόγοι στον τάφο της Αμφίπολης; Σίγουρα, θα ήταν βασιλικό! Ή μάλλον …Πριγκιπώ! Η Κάλομοίρα και η Κέλλυ, ιδιοκτήτριες ενός από τα πιο επιτυχημένα labels κοσμήματος, μοιράζουν αυτό …και άλλα μυστικά, γιορτάζοντας παράλληλα τα 5 χρόνια Πριγκιπώ, το Σάββατο! Για πάμε να τις γνωρίσουμε!

Ποιο είναι το πρώτο κόσμημα που θυμάσαι να φοράς και να σε μαγεύει;

Κέλλυ: Με μάγευε πάντα η μπιζουτιέρατης μαμάς μου και νομίζω ξεχώριζα ένα παλιό δαχτυλίδι της γιαγιάς μου (που τώρα καταλαβαίνω την δεξιοτεχνία στην κατασκευή του)!

Καλομοίρα:

Ήταν ένα βραχιόλι που είχα φτιάξει από οδοντόβουρτσα. Θυμάμαι είχα δει κάπου τις οδηγίες κατασκευής του, ήταν πολύ απλό αλλά το είχα ευχαριστηθεί πολύ. Κάποια στιγμή έσπασε αλλά το έχω ακόμα!

Ποιο το πρώτο που αγόρασες με δικά σου χρήματα;

Κέλλυ: Ένα κολιέ με ξύλινες χάντρες που σκέφτομαι να το κρατήσω για τα εγγόνια μου!

Καλομοίρα: Νομίζω ήταν ένα κολιέ με κοράλλια που είχε φτιάξει η θεία μου στο μαγαζί της. Το πρώτο κόσμημα που αγόρασα αφού άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το κόσμημα, ήταν του Paul Sarz.

Πότε και πώς σου μπήκε η ιδέα να σπουδάσεις και να ασχοληθείς επαγγελματικά με το κόσμημα;

Κέλλυ & Καλομοίρα: Ξεκινήσαμε μαζί κάποια σεμινάρια κοσμήματος στη ΧΕΝ Παιανίας. Μετά τις πρώτες ατομικές εκθέσεις, μας ζήτησαν από ένα κατάστημα, τότε το σκεφτήκαμε σοβαρά και το αποφασίσαμε!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου υλικό;

Κέλλυ: Μέταλλο και σύρμα!

Καλομοίρα: Πλέον ο χρυσός. Ανεξάρτητα από τι όμως, πάντα ήταν και θα είναι το μέταλλο.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν ξεκινήσατε ποιο ήταν;

Κέλλυ & Καλομοίρα: Όταν το ξεκινήσαμε ήταν ένα χόμπι, οπότε δεν υπήρχαν εμπόδια. Αργότερα ήταν ο φόβος για το τι θα γίνει τελικά, αν θα βγει αυτό που θέλουμε και αν θα μπορούμε να ζούμε από αυτό. Όμως αυτό δεν φεύγει ποτέ, οπότε προσπαθούμε να το ξεπερνάμε κάθε φορά, σε κάθε βήμα.

Τι θα συμβούλευες τους νέους που ξεκινούν να στήσουν δική τους δουλειά;

Κέλλυ: Να μην σκεφτούν οτι οι εποχές είναι δύσκολες. Να ακολουθούν τις επιθυμίες τους και τα όνειρα τους!

Καλομοίρα: Καλό προϊόν, αρμονικό συνδυασμό τιμής-ποιότητας, after sale service, και πάνω απ” όλα να διαλέγουν ΜΟΝΟ αυτό που αγαπούν. Α, και υπομονή με το δημόσιο!

Ποια λέξη σε χαρακτηρίζει σε σχέση με τη δουλειά σου;

Κέλλυ: Δύο λέξεις! “Κούκου-Ρούκου” με την καλή έννοια βέβαια! Έτσι με φωνάζει το υπόλοιπο team και δεν καταλαβαίνω το γιατί!

Καλομοίρα: Control freak, το οποίο το κόβω σιγά σιγά γιατί δε βγαίνει σε καλό!

Αν βρεθεί (…αν) κάποιο κόσμημα στον τάφο της Αμφίπολης, πώς το φαντάζεσαι ή πώς θα ήθελες να ήταν;

Καλομοίρα: Χρυσό αδιαμφισβήτητα, φαντάζομαι στρογγυλές βάσεις και επαναλαμβανόμενα ανάγλυφα ή κρεμαστά γεωμετρικά μοτίβα. Διακοσμημένο σίγουρα με πέτρες. Ρουμπίνια κατά προτίμηση.

Στο νέο χώρο του Πριγκιπώ (Κολοκοτρώνη 34, 3ος όροφος) θα γιορτάσουμε, αυτό το Σάββατο, 1/11, τα 5 χρόνια που κλείνει φέτος το Πριγκιπώ. Θα μοιραστούμε τη χαρά μας με όλους τους prigkipwlovers ανά την Ελλάδα, καθώς θα έχουν όλα τα καταστήματα (κι εμείς φυσικά) 15% έκπτωση αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα.

Θα έχουμε, επίσης, happenings: Treasure hunt, διαγωνισμό με έπαθλο τον σχεδιασμό ενός κοσμήματος που θα μπει στην επόμενη συλλογή, live προβολή των φωτογραφιών που θα ανεβαίνουν στο #5xroniaprigkipw, dj sets και live κατασκευή κοσμήματος!

The post Το …Πριγκιπώ κόσμημα της Αμφίπολης! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα