Το νερό σύμμαχός σου και στο manicure

13:00 16/7/2017 - Πηγή: iPop

Όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια. Ένα καλό manicure όμως κοστίζει αρκετά. Αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι. Φτιάξε μόνη σου τα νύχια σου και θα σε ρωτάνε όλοι ποιος σου τα έκανε.

Μια από τις καλύτερες μεθόδους για τέλεια νύχια είναι η αξιοποίηση του νερού. Η μέθοδος αυτή είναι εύκολη και γρήγορη. Θα φτιάξεις τα νύχια σου διασκεδάζοντας και χωρίς λάθη που μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση. Ακολούθησε τα βήματα και απόλαυσε τα τέλεια νύχια σου:

Πέρασε τα νύχια σου με μία λευκή βάση. Δεν χρειάζεται να τα έχεις περάσει τέλεια. Οι ατέλειες θα εξαφανιστούν
και δεν θα σου δημιουργήσουν κανέναν πρόβλημα.Κάλυψε το δέρμα σου με sellotape γύρω γύρω από το νύχι για να μην λερωθείς.Πάρε ένα ποτήρι με νερό και τα χρώματα που θες να χρησιμοποιήσεις.Ρίξε μία σταγόνα μανό στο νερό και άφησέ το να απλωθεί.Πάρε ένα άλλο χρόνο και ρίξε άλλη μια σταγόνα μανό στο κέντρο της προηγούμενης.Επανάλαβε όσες φορές θες.Όταν πλέον έχει ολοκληρώσει με τα χρώματα μπορείς να πάρεις μια οδοντογλυφίδα και με ελαφριές κινήσεις να αλλάξεις το σχήμα που έχει δημιουργηθεί.Τέλος, βούτηξε το νύχι σου στο νερό στο σημείο που βρίσκονται τα χρώματα.Αφαίρεσε το sellotape.

Τα καλοκαιρινά σου νύχια είναι έτοιμα για να μαγέψεις τις φίλες σου και όχι μόνο!

The post Το νερό σύμμαχός σου και στο manicure appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα