Εκρηκτικός μηχανισμός έξω απ’ το υπουργείο Εργασίας

07:29 12/12/2016 - Πηγή: iPop

Ανώνυμο τηλεφώνημα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και προειδοποίησε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο υπουργείο Εργασίας.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο Υπουργείο μαζί με άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μέρος της οδού Σταδίου αποκλείστηκε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

Τελικά, περί τις 5 εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα. Ο άγνωστος στο τηλεφώνημα είχε προειδοποιήσει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιούνταν 40

λεπτά μετά την κλήση.

Οι πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι το σακίδιο που είχε τοποθετηθεί έξω απ’ το Υπουργείο περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξουδετερώθηκε.

Τα κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της Αντιτρομοκρατικής συνέλλεξαν υπολείμματα απ’ το ύποπτο δέμα προκειμένου να εξεταστούν στα εργαστήρια.

Οι δρόμοι γύρω απ’ το Υπουργείο Εργασίας δόθηκαν στην κυκλοφορία περί τις 9 το πρωί της Δευτέρας, όποτε ολοκληρώθηκαν και οι έρευνες.

Σε επικοινωνία του iPop.gr με την ΕΛ.ΑΣ., η Αστυνομία δήλωσε ότι το δέμα ελέγχεται, χωρίς να προβεί μέχρι στιγμής σε κάποιο παραπάνω σχόλιο.

Photos: enikos.gr

The post Εκρηκτικός μηχανισμός έξω απ’ το υπουργείο Εργασίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα