Τι βρέθηκε στο σπίτι της Πόλας Ρούπα; Η σύνδεσή της με την γιάφκα με όπλα στον Άλιμο

21:42 5/1/2017 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα, βρίσκοντας σημαντικά ευρήματα, ενώ υπάρχει και η πρώτη ένδειξη ότι η γιάφκα με όπλα που εντοπίστηκε στον Άλιμο ανήκει στην ίδια.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο σπίτι που διέμενε τον τελευταίο χρόνο η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες, σημειώσεις αλλά και κλειδιά. Κάποια απ’ τα κλειδιά

ταιριάζουν μάλιστα στο γκαράζ με όπλα και πυρομαχικά που ανακαλύφθηκε στον Άλιμο. Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τα κτίρια στην Ηλιούπολη και το Μπραχάμι όπου έγιναν οι συλλήψεις της Ρούπα, αλλά και της 25χρονης που την υπέθαλπτε, παραμένουν αποκλεισμένα. Κλειστό παραμένει φυσικά και το πάρκινγκ στον Άλιμο, όπου βρέθηκε οπλισμός αλλά και δύο αυτοκίνητα.

Το ένα αυτοκίνητο μάλιστα εξετάζεται αν είναι εκείνο με το οποίο είχε διαφύγει η Ρούπα μετά από ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα.

Η Αντιτρομοκρατική έχει βάλει στο στόχαστρο κι άλλους χώρους της Αττικής, οι οποίοι φέρεται να συνδέονται με την Πόλα Ρούπα.

Τονίζεται πως η Πόλα Ρούπα με διαταγή της Εισαγγελίας Εφετών έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Απεργία πείνας και δίψας απ’ τους Ρούπα και Μαζιώτη

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησαν η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης, σύμφωνα με δηλώσεις τους, με βασικό τους αίτημα το να δοθεί η επιμέλεια του 6χρονου γιου τους στους συγγενείς της Ρούπα.

Η Πόλα Ρούπα αναφέρει συγκεκριμένα σε δήλωσή της, η οποία διαβιβάστηκε απ’ την αδερφή της έξω απ’ την ΓΑΔΑ, ότι είναι «εχθρός του συστήματος», κατηγορώντας τις Αρχές ότι θέτουν το παιδί μέσα «σ΄αυτό τον πόλεμο και το εκδικούνται προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα». Παράλληλα, κάνει λόγο για «απαγωγή του παιδιού», δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται απ’ τα ξημερώματα.

Ο Νίκος Μαζιώτης προχώρησε σε δήλωση που αναρτήθηκε σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ο Μαζιώτης τονίζει ότι αφού συνελήφθη η Ρούπα, δεν έγινε γνωστό στον συνήγορό τους πού είναι το παιδί, ενώ σημειώνει πως από σήμερα, Πέμπτη, ξεκινάει απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί ο γιος τους στους συγγενείς της Ρούπα.

Εισαγγελικές πηγές αναφέρουν πως η διαδικασία για την επιμέλεια απαιτεί χρόνο καθώς πρέπει να γίνει κοινωνική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν οι συγγενείς τηρούν τις προϋποθέσεις για να το αναλάβουν.

Στο νοσοκομείο η 25χρονη που συνελήφθη

Η 25χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία φέρεται να έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το χέρι της.

The post Τι βρέθηκε στο σπίτι της Πόλας Ρούπα; Η σύνδεσή της με την γιάφκα με όπλα στον Άλιμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα