Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (5/7/2017)

07:38 5/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για εσένα, αγαπητέ Κριέ, έπειτα από αρκετό κόπο που έχεις κάνει για να επιτύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, οι μεγάλες εκπλήξεις αναμένονται κάπου παρακάτω ,οι συνέπειες των οποίων θα είναι πιο σημαντικές και μακροπρόθεσμες. Επομένως, μην επαναπαυτείς και θεωρήσεις ότι έφτασες στην πολυπόθητη κορυφή. Καλό είναι να είσαι λίγο επιφυλακτικός και να συνεχίσεις να είσαι τυπικός και συνεπής.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, φαίνεται πως εργάζεσαι σκληρά προς όφελος ενός μεγάλου στόχου και αυτός δεν θα αργήσει να επιτευχθεί. Καταλυτικής σημασίας θα είναι κάποια είδηση

που θα σε ξεμπλοκάρει και θα σε κατευθύνει σε λύσεις που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, παρ’ όλο που οι συνθήκες σε ευνοούν, πρέπει να φανείς συγκρατημένος και προσγειωμένος προκειμένου να αποφασίσεις σωστά. Ίσως μια επιπόλαιη κίνηση να γκρεμίσει τα πάντα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι το αγαπητό παιδί στον κοινωνικό σου κύκλο και η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι μεγάλος και σημαντικός. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να κάνεις το μεγάλο βήμα και συνεχίζεις να κινείσαι με μικρά βήματα, γεγονός που σου φέρνει πρόσκαιρη ικανοποίηση. Άλλαξε ρότα ,λοιπόν, και κάνε ό,τι μπορείς για να προοδεύσεις ουσιαστικά και σταθερά. Σύντομα, δεν θα ανήκεις στους ευνοημένους και τότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να αγγίξεις τα όνειρά σου.

Καρκίνος

Φαίνεται πως οι αμαρτίες του παρελθόντος σου στοιχίζουν και μάλιστα ακριβά κάποιες φορές. Αν καταφέρεις να εξομαλύνεις τις άσχημες συνέπειες τότε θα μπορέσεις να λάβεις την εύνοια από ένα πρόσωπο που είναι αρκετά ισχυρό. Ό,τι αφορά στις εξελίξεις αυτές θα είναι αναπόφευκτες, αλλά θα κυλήσουν με αργούς ρυθμούς και σταθερότητα. Συνεπώς, άφησε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του…

Λέων

Αγαπητέ Λέων, έχεις βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις μέχρι τώρα και αυτό ήταν το αποτέλεσμα ανεπιτυχούς συνεννόησης με πρόσωπα του στενού σου κοινωνικού κύκλου. Ευτυχώς οι συνθήκες αλλάζουν και τα προβλήματα αυτά ξεπερνιούνται. Μάλιστα θα υπάρξει η δυνατότητα να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Κάτι νέο θα προκύψει μέσα από τις συναναστροφές που θα δώσει λύση σε μια βαθιά προβληματική κατάσταση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα νιώσεις μια έντονη επιρροή από εξωτερικούς παράγοντες και τρίτα πρόσωπα. Θα προσπαθήσουν πολλοί να σου επιβληθούν και να σε κατευθύνουν. Καλό θα είναι να φανείς σταθερός στις απόψεις σου έχοντας αυτοπεποίθηση. Μην αφήσεις τον οποιονδήποτε να επιλέξει για εσένα και να σου καθορίσει το μέλλον. Οι συνέπειες των επιλογών βαραίνουν εσένα, γιατί λοιπόν, να μην προέρχονται από εσένα;

Ζυγός

Όσο και αν το προσπαθείς βρίσκεις ένα τείχος μπροστά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Για να το αντιμετωπίσεις κάνε μια ανάπαυλα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτεί και να αναθεωρήσει αν χρειάζεσαι όλα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Μήπως κάποιοι ή κάποια πράγματα είναι τοξικά για εσένα πια; Ήρθε η ώρα να απομακρυνθούν από κοντά σου τότε. Μόλις το συνειδητοποιήσεις θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα που θα έχεις. Όλα σχετίζονται με τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, νιώθεις ότι έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου και δεν ξέρεις με τι να τον γεμίσεις; Ή μήπως πιστεύεις ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις; Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι να ξεκουραστείς τώρα που μπορείς και να προσηλωθείς σε αυτά που πραγματικά αξίζουν. Πολύ σύντομα θα κληθείς να εργαστείς σκληρά για πράγματα που θα σου ανατεθούν και τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όντως ο ελεύθερος χρόνος θα είναι ελάχιστος. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την περίοδο για αναζωογόνηση.

Τοξότης

Μια παροδική νοσταλγία για το παρελθόν θα κάνει την παρουσία της αισθητή σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Για έναν ανεξήγητο λόγο θα σου έρχονται στο νου συναισθήματα και βιώματα που δεν ανήκουν πλέον στο παρόν. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση στη διάσταση που της αναλογεί χωρίς να την τροφοδοτείς περαιτέρω. Ίσως το παρόν έχει να σου προσφέρει πιο ενδιαφέροντα πράγματα με πιο θετικά συναισθήματα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το κλίμα στο οποίο κινείσαι απαιτεί συγκέντρωση και προσήλωση στον δικό σου δρόμο. Αφιέρωσε τις δυνάμεις σου στην προσπάθεια που κάνεις να εξελιχθείς και να προοδεύσεις. Υπάρχουν πολλές «Σειρήνες» γύρω σου που προσπαθούν να σου ρίξουν το ηθικό και να σε αποπροσανατολίσουν. Μην ακούς κανέναν ,λοιπόν. Σύμμαχός σου είναι μόνο ο εαυτός σου και μόνο εκείνος μπορεί να σε κρίνει αλλά και να σε καταλάβει.

Υδροχόος

Κομβικής σημασίας αναμένεται η ημέρα για εσένα, φίλε Υδροχόε. Θα βρεθεί μια ευκαιρία στον δρόμο σου και εσύ πρέπει να σκεφτείς καλά αν θα την εκμεταλλευτείς ή αν θα την αφήσεις να φύγει καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενες. Σε κάθε περίπτωση χειρίσου την περίπτωση αυτή με ωριμότητα και υπεύθυνη στάση. Εξάλλου, δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοια διλήμματα με τέτοιες δυνατότητες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και ο κοινωνικός σου κύκλος ολοένα και διευρύνεται. Το γεγονός αυτό σε βοηθάει να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε διάφορα επίπεδα. Ξέρεις πολύ καλά ότι πρέπει να κινηθείς άμεσα και να επωφεληθείς των καταστάσεων. Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται σχεδόν αβίαστα και αυτό σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Όμως, πρόσεχε να μην ξεπερνάς τα όριά σου και να ακούς τις ανάγκες σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (5/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα