Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (4/7/2017)

06:11 4/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, οι κοινωνικές συναναστροφές επωφελούνται και μάλιστα μέσα από εκεί θα σου παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία , καθοριστικής σημασίας για το μέλλον σου. Η ευκαιρία αυτή θα έρθει μέσω ενός προσώπου που δεν ξέρεις και το οποίο θα καταφέρεις να καθηλώσεις με τον χαρακτήρα σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου.

Ταύρος

Η ημέρα κρατάει προκλητική στάση απέναντί σου, αγαπητέ Ταύρε. Υπάρχουν πράγματα που δεν προοδεύουν και συνεχώς ξεφυτρώνουν προβλήματα στα σχέδιά σου, γεγονός που σε κάνει να χάνεις την αυτοσυγκράτησή σου και την επιμονή σου. Δεν

είναι ώρα να χάσεις τον έλεγχο. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, πέρνα χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα δεις ότι ο χρόνος θα φέρει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Δίδυμοι

Ευχάριστα νέα αναμένονται σήμερα για εσένα, φίλε Δίδυμε. Απροσδόκητες εξελίξεις σε νέα ανοίγματα σου δίνουν τη λύση σε προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, γεγονός που αλλάζει την ψυχολογία σου. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν, ενώ νέοι δρόμοι ανοίγονται σε πολλούς τομείς της ζωής σου με ευοίωνα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, εδώ και καιρό ψάχνεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποια σου σχέδια και μέχρι τώρα δεν έβρισκες τα κατάλληλα δεδομένα. Σήμερα, λοιπόν, είναι η ευκαιρία σου με την μόνη προϋπόθεση να δείξεις μια υπεύθυνη συμπεριφορά πλαισιομένη από σύνεση και μεθοδικότητα. Σύμμαχός σου εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό θα είναι και οι δικοί σου άνθρωποι.

Λέων

Η ημέρα θα σε απασχολήσει με θέματα που δημιουργούνται εντός της οικογενειακής εστίας με την στενότερη ή την ευρύτερη έννοια. Οι συνθήκες ευνοούν παρεξηγήσεις και μικροεντάσεις. Για αυτό καλό είναι να κινηθείς με διάθεση συνεργασίας και κατανόησης, προκειμένου να λυθούν προβλήματα που προυπάρχουν και εσύ να εμπλακείς μέχρι εκεί που σου αναλογεί. Δεν έχει νόημα να επιφορτίζεσαι και άλλα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η τύχη σου αλλάζει και αναμένονται πολλές θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Φυσικά θα είναι γεγονότα που θα σε κάνουν να δεις με αισιόδοξη ματιά το μέλλον και την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ωστόσο, πρέπει και εσύ να κινηθείς αντίστοιχα με σύνεση και προγραμματισμό. Η ευκαιρία είναι μοναδική και θα επηρεάσει καταστάσεις που δεν είναι προσωρινές.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, βρίσκεσαι ακόμη σε μια περίοδο που πρέπει να προετοιμαστείς για τις δυσκολίες που αναμένονται. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να επιλύσεις τώρα προβληματικές καταστάσεις και να διευθετήσεις εκκρεμότητες, γιατί έτσι θα στρώσεις το έδαφος για το μέλλον που θα χρειαστεί να ασχοληθείς με άλλα πράγματα με πιο πολλή ενέργεια. Επίσης, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και να ανακτήσει δυνάμεις όταν αυτό είναι εφικτό.

Σκορπιός

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να ανασυγκροτηθείς προκειμένου να τα αντιμετωπίσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί απαιτεί πολλή ενέργεια από εσένα, όμως η τύχη σε ευνοεί με νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου και θα σε ξεμπλοκάρουν. Επίσης, θα χρειαστεί να καταστρώσεις σχέδιο και πρόγραμμα , ώστε να μην αφήσεις το τόσο απαιτητικό μέλλον σου μετέωρο.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η αλήθεια είναι ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του παρελθόντος. Τώρα, όμως, η μοίρα αποφάσισε να σου φερθεί πιο δίκαια και να σε αποζημιώσει , δικαιώνοντάς σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Οι κόποι σου ανταμοίβονται και αυτό σου φέρνει ανακούφιση. Μπορείς να χαλαρώσεις και να νιώσεις ήρεμα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, βρίσκεσαι στην τελική ευθεία πριν την ολοκλήρωση της κούρσας. Τι σημαίνει αυτό; Από τη μια πλευρά, πολύ σύντομα τελειώνει ο αγώνας με εσένα νικητή , αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να καταβάλλεις τα τελευταία αποθέματα των δυνάμεών σου. Για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις το μυαλό σου καθαρό και μείνε προσηλωμένος στην γραμμή του τερματισμού.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, είναι πλέον φανερό ότι έχεις πολλά στο μυαλό σου και έχεις επιβαρυνθεί βάρη που δεν σου αναλογούν. Για αυτό κοίταξε λιγάκι προς τα μέσα σου και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις σε εσένα και τους άλλους τα όριά σου, ώστε να βρεις το χρόνο να χαλαρώσεις και ειδικά να κατευνάσεις τον εκνευρισμό σου. Οι δικοί σου άνθρωποι δεν σου φταίνε να τους ταλαιπωρείς.

Ιχθείς

Πολύ καλά τα νέα για εσένα αγαπητέ Ιχθύ. Μπορεί το παρελθόν να μην έδωσε λύσεις σε καταστάσεις που ήθελες, όμως τώρα θα επιλυθούν μια για πάντα και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο. Όλα αυτά θα γίνουν ενώ εσύ θα βρίσκεσαι σε έναν ίστρο δημιουργίας με υπέροχα αποτελέσματα. Οι γύρω σου αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου και αυτό σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νέες προοπτικές ανοίγονται και εσύ καλείσαι να διαλέξεις τις πιο συμφέρουσες επιλογές.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (4/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα