Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/3/2017)

06:10 27/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα τα πράγματα στη ζωή σου αναμένεται να πάρουν άλλη τροπή, άκρως θετική και από εκεί που δεν το περίμενες, θα χαρείς πάρα πολύ. Μην αφήσεις όμως τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, γιατί ίσως έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Είναι κρίμα λοιπόν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές σου, οπότε μελέτησε καλά τις σκέψεις σου πριν ενεργήσεις.

Ταύρος

Η σημερινή σου επαναστατική διάθεση σε βοηθάει να κάνεις εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές, που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωή σου, ώστε να είσαι πιο ικανοποιημένος.

Τολμάς να απαλλαγείς από οτιδήποτε δε σου αρέσει, χωρίς να φοβάσαι τίποτα. Στο τέλος να είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις και θα δικαιωθείς για τις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι

Μη φοβάσαι να διεκδικείς πράγματα που ξέρεις ότι θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο και μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που θες και αξίζεις. Το σύνολο των πλανητών σήμερα, σε επηρεάζει θετικά και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση να κάνεις αλλαγές.

Καρκίνος

Γύρω σου επικρατεί μια εκνευριστική και ενοχλητική σύγχυση. Παρόλα αυτά, εσύ δε δείχνεις να επηρεάζεσαι ιδιαίτερα και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα μάθεις πράγματα που δε γνώριζες κι ενώ αρχικά θα αναστατωθείς, σύντομα θα συνέλθεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις αλλαγές που σε συμφέρουν, μιας και η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου.

Λέων

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξο και αποφασιστικό, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα να πραγματοποιείς με σιγουριά και σχετική ευκολία τα όνειρά σου. Σημαντική είναι και η συμβολή όμως των κοντινών σου προσώπων σε όλο αυτό, αφού ενδιαφέρονται πραγματικά για σένα και είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Παρθένος

Οι πλανητικές όψεις σήμερα σε ευνοούν και στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που έχουν προκύψει τελευταία και να προχωρήσεις στη δρομολόγηση ιδεών και σχεδίων. Φρόντισε σήμερα να κάνεις όσο περισσότερα πράγματα μπορείς, γιατί δέχεσαι άκρως θετικές επιρροές. Απόφυγε μόνο βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις.

Ζυγός

Τα πράγματα στη ζωή σου έρχονται όπως ακριβώς τα σχεδίαζες, οπότε καλά θα κάνεις να χαλαρώσεις και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται. Οτιδήποτε σχεδιάσεις και δρομολογήσεις, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και αυτό σε ενθουσιάζει. Επίσης, προβλήματα που αντιμετώπιζες, δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και να μην σε εμποδίζουν στην πορεία σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος, που νόμιζες ότι είχες κρύψει καλά. Φρόντισε αυτή τη φορά να τολμήσεις να τις αντιμετωπίσεις χωρίς δισταγμούς και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Έτσι, δε θα ξαναβρεθεί μπροστά σου τίποτα παλιό, που θα σε αγχώσει και θα σε αποσυντονίσει. Όσο κι αν δυσκολευτείς όμως κάποιες φορές, μην πανικοβληθείς και το βάλεις κάτω. Συνέχισε την καλή προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Σήμερα πολλά ζητήματα που καθυστερούσαν σε ενοχλητικό βαθμό, δείχνουν να ξεμπλοκάρουν και αυτό σε βοηθάει να αποφορτιστείς αρκετά. Στο εξής φρόντισε να μην αφήνεις το άγχος και τον πανικό σου να σε κυριεύουν, γιατί ενώ έχεις πολλές δυνατότητες, δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό. Επιστράτευσε τη λογική και μείνε ψύχραιμος σε καθετί που κάνεις και θα βγεις κερδισμένος.

Αιγόκερως

Τα πράγματα σήμερα εξελίσσονται καλύτερα απ’ ό,τι περίμενες και έτσι δρομολογείς ευκολότερα σκέψεις και σχέδιά σου. Μόνο μην αφήσεις τη χαρά σου να σε οδηγήσει σε βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Να κινείσαι πάντα με γνώμονα τη λογική και θα τα καταφέρεις.

Υδροχόος

Η ημέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, ώστε να δεις που βρίσκεσαι και τι πρέπει να διεκδικήσεις στο εξής. Έτσι, θα επανέλθεις δριμύτερος και αποφασισμένος να τακτοποιείς τα θέματά σου και να επιδιώκεις όσα θες και αξίζεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου και αγαπημένα σου άτομα να σε στηρίζουν ανά πάσα στιγμή.

Ιχθείς

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε κάνουν ιδιαίτερα αποφασιστικό και αισιόδοξο, ώστε να πετύχεις ό,τι βάλεις στόχο. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, οπότε μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει και να σε βγάλει από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα