Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (24/6/2017)

08:58 24/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα καλό θα ήταν να είσαι οπλισμένος με υπομονή, διότι το πρόγραμμά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και οι απαιτήσεις εξαιρετικά υψηλές. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και καλά οργανωμένος, ώστε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων που θα προκαλέσει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Όταν πια ηρεμήσουν τα πράγματα, επιχείρησε να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν ή σε εμποδίσουν να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος

Το τελευταίο διάστημα η σκέψη και η κρίση σου ήταν σωστή και καθαρή, με αποτέλεσμα το πλάνο που έχεις

οργανώσει για να πετύχεις τους στόχους σου, να είναι απόλυτα ορθό. Έχε λοιπόν εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην επιτρέψεις να σε βάλουν σε δεύτερες σκέψεις σχόλια και γνώμες τρίτων ατόμων. Να είσαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθείς.

Δίδυμοι

Γνωρίζεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε είναι καιρός να μάθεις να τα αξιοποιείς στο μέγιστο βαθμό για να πετύχεις όσα θες. Να έχεις πάντα σαν γνώμονα την λογική και το αλάνθαστο ένστικτό σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε λάθη ή επιπολαιότητες κι να δεις να παίρνουν σάρκα και οστά τα μεγαλύτερά σου όνειρα.

Καρκίνος

Μπορεί οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου να είναι μεγάλα, αλλά εξίσου μεγάλες είναι και οι ικανότητές σου. Αξιοποίησέ τες λοιπόν στο μέγιστο βαθμό σήμερα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και σε ευνοεί και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να πετύχεις ό, τι έχεις σχεδιάσει και επιδιώκεις. Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υλοποίησης των στόχων σου αντιμετωπίσεις εμπόδια, μην πανικοβληθείς ή απελπιστείς, διότι στην πραγματικότητα θα είναι εύκολο να τα προσπεράσεις.

Λέων

Πολλά γεγονότα και απρόσμενες εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στη ζωή σου σήμερα, θα σε αγχώσουν και θα σε βγάλουν εντελώς εκτός προγράμματος. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην πτοείσαι, διότι αν πελαγώσεις το μόνο που μπορείς να πετύχεις θα είναι να χάσεις κάθε έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.

Παρθένος

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια παλιά άλυτα προβλήματα και αυτή τη φορά θα πρέπει να ανασκουμπωθείς και να δώσεις άμεσες και οριστικές λύσεις, για να μην σε προβληματίσουν άλλη φορά. Και στο εξής φρόντισε να υιοθετήσεις αυτήν την τακτική και να τακτοποιείς τα ζητήματά σου στην ώρα τους, ώστε να μη σε αγχώνουν και επιβαρύνουν.

Ζυγός

Η πίεση που δέχεσαι είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχεις κληθεί να διεκπεραιώσεις πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συγκεντρώσου, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να οργανωθείς και κατόπιν τακτοποίησε μια-μια τις δουλειές σου. Μην έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και κυρίως μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις, γιατί θα έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις.

Σκορπιός

Βγάλε στην επιφάνεια την τετράγωνη λογική και την ψυχραιμία σου, διότι κάποια βιαστική ή απρόσεκτη κίνηση θα σε φέρει προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες και δυναμικές εξέλιξης που θα παρουσιαστούν και θα δεις ότι αν τις χειριστείς σωστά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το μέλλον σου.

Τοξότης

Έχεις προσπαθήσει πολύ μέχρι τώρα για να πετύχεις κάποια πράγματα και οι κόποι σου πλέον ανταμείβονται. Επιτέλους θα δεις όνειρα και σχέδια να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ το γεγονός ότι οι γύρω σου αναγνωρίζουν την αξία και τη δύναμή σου, σου δίνει μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Με αισιοδοξία συνέχισε έτσι, θέτοντας νέους στόχους και κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη να βασίζεσαι στους γύρω σου για να πετύχεις τους στόχους σου, σήμερα θα δεις ότι αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, συνεπώς ανασκουμπώσου και δούλεψε μόνος σου, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Ίσως κοπιάσεις παραπάνω από ό, τι έχεις συνηθίσει, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Υδροχόος

Καιρό τώρα προσπαθείς να οργανωθείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου, αλλά η διαρκείς απρόσμενες εξελίξεις και οι απανωτές αλλαγές σε αποδιοργανώνουν και σε αναγκάζουν να προγραμματίζεσαι εκ νέου. Φρόντισε να μην είσαι απόλυτος στα σχέδιά σου και να έχεις έτοιμες εναλλακτικές, ώστε να μπορείς να ελίσσεσαι στα διάφορα σκαμπανεβάσματα.

Ιχθείς

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου είναι μεγάλη, και έτσι βρίσκεις την ευκαιρία να πάρεις δυναμικά τη ζωή σου στα χέρα σου και να κάνεις ό, τι πρέπει, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις την εύνοια των πλανητών και ότι έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (24/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα