Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/5/2017)

07:31 16/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα θα έπρεπε να είσαι περισσότερο οργανωμένος και κυρίως αισιόδοξος για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιδιώξεις σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην σε απορροφήσει όλο αυτό και να βρεις χρόνο να αφιερώσεις σε οικεία και φιλικά σου. Είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση μαζί τους, γιατί σε ό,τι χρειαστείς θα τους έχεις δίπλα σου να σε στηρίζουν.

Ταύρος

Φρόντισε σήμερα που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου να είσαι σε επαγρύπνηση και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο προοπτικές εξέλιξης που θα έρθουν στο προσκήνιο. Επιπλέον, βρες

την δύναμη και την αποφασιστικότητα να κλείσεις οριστικά παλιές υποθέσεις που σε ταλανίζουν, ώστε να ασχοληθείς απερίσπαστος με το μέλλον σου.

Δίδυμοι

Η ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Ταύρο είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα σε θέματα αισθηματικής φύσεως, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις και τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, ούτε εσύ θα βασανίζεσαι, αλλά ούτε και οι γύρω σου. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις σε τάξη και ζητήματα υπόλοιπων τομέων της ζωή σου, για να είσαι ήρεμος.

Καρκίνος

Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να κυλούν ομαλά, ενώ παράλληλα πετυχαίνεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Μόνο μην αφήσεις την ασυγκράτητη χαρά σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια, ή στην λήψη πολλών καθηκόντων, που θα είναι αδύνατο να διαχειριστείς ταυτόχρονα. Προγραμματίσου λοιπόν και κάνε σωστές κινήσεις, για να τα καταφέρεις.

Λέων

Μην πιέσεις σήμερα τον εαυτό σου στην προσπάθεια να έχεις υπό απόλυτο έλεγχο τα πράγματα, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο. Δέξου τις καταστάσεις όπως έρχονται και κλείσου λίγο περισσότερο στον εαυτό σου για να είσαι ήρεμος μέσα στην όλη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου. Μην το παρακάνεις πολύ όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι σε χρειάζονται δίπλα τους.

Παρθένος

Μείνε σήμερα μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου κάνουν καλό και προτίμησε να περάσεις όμορφα με φίλους που σε καταλαβαίνουν. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση πολύ και θα γίνεις πιο αισιόδοξος. Έτσι, με ηρεμία και θετική σκέψη, θα μπορέσεις να φέρεις σε πέρας καθετί που θα βάλεις στο μυαλό σου.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα δε συγχωρεί επιπολαιότητες, οπότε φρόντισε να μελετάς πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σου, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Από την άλλη, πολύ εύκολο θα είναι σήμερα να έρθεις σε ρήξη με οικεία σου άτομα, λόγω έντονων διαφωνιών που θα έχετε. Διατήρησε χαμηλούς τόνους και φέρσου διπλωματικά, για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Σκορπιός

Προσπάθησε σήμερα να μην επηρεαστείς από εκνευριστικά σχόλια και ενέργειες τρίτων ατόμων, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να νευριάσεις και να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Μη δίνεις λοιπόν βάση σε λόγια ατόμων που δε σε ενδιαφέρει η άποψή τους και μείνε κοντά με κοντινούς σου ανθρώπους που συνεννοείσαι.

Τοξότης

Συνετό θα ήταν από μέρους σου να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα τη ζωή σου. Οργάνωσε καλά και με τις σωστές προτεραιότητες τις δουλειές σου, για να τις φέρνεις σε πέρας χωρίς πίεση και άγχος. Άλλωστε, θα συμβάλει σημαντικά η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου, ώστε να ολοκληρώσεις επιτυχώς ό,τι έχεις βάλει στόχο.

Αιγόκερως

Είναι καιρός να σταματήσεις να αγχώνεσαι διαρκώς, προσπαθώντας να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Άφησε τα πράγματα να κυλούν αβίαστα, ειδικότερα τώρα που αναμένεται να έρθουν απανωτές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. Οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Υδροχόος

Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος μέσα στην όλη σύγχυση που θα επικρατεί και με πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, κάνε ό,τι μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση. Κατόπιν, καλό θα ήταν να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από όλη αυτή την πίεση που δέχτηκες, γιατί το έχεις ανάγκη και το αξίζεις.

Ιχθείς

Επιστράτευσε τη λογική σου και τις υψηλές ικανότητές σου, και να είσαι σίγουρος πως στο τέλος οι κόποι σου θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία. Όταν πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σου, συνέχισε να κινείσαι με την ίδια τακτική και μην επαναπαύεσαι.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα