Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/6/2017)

07:36 13/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η ψυχολογία σου είναι πολύ ανεβασμένη και οι σωματικές σου αντοχές μεγάλες, οπότε παίρνεις την απόφαση να δουλέψεις σκληρά, ώστε να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να πετύχεις αυτά που θες στην ζωή σου για να είσαι ικανοποιημένος. Στο τέλος της ημέρας προσπάθησε να χαλαρώσεις, γιατί το δικαιούσαι και το έχεις ανάγκη.

Ταύρος

Σε ό, τι αφορά πρόσωπα και καταστάσεις της ζωή σου, προσπάθησε να μην είσαι επιπόλαιος και να μην βιάζεσαι να σχηματίζεις άποψη. Δώσε περισσότερο χρόνο στα πράγματα, ώστε να είσαι σίγουρος ότι κρίνεις σωστά

και να μην οδηγείσαι σε λάθη. Φρόντισε επίσης να διατηρείς ένα μέτρο στα πάντα, αλλά κυρίως στα οικονομικά σου, αφού είσαι εξαιρετικά επιρρεπής σε αχρείαστες αγορές και περιττά έξοδα.

Δίδυμοι

Το γενικότερο τοπίο σήμερα θα είναι αρκετά περίπλοκο και θολό. Αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα κυκλοθυμικό και ανασφαλή, οπότε φρόντισε να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στην πίεση έως ότου ξεκαθαρίσουν όλα. Να είσαι βέβαιος ότι σύντομα θα κάνεις μια νέα αρχή, έχοντας βγει πιο δυνατός από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται σήμερα από προβλήματα οικογενειακής φύσεως και καλά θα κάνεις να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, προκειμένου να βοηθήσεις τα άτομα που σε αγαπούν και αγαπάς. Αν κάποιες στιγμές πιεστείς μην αντιδράσεις, γιατί θα είναι κρίμα να τους στενοχωρήσεις και μετά να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Προς το τέλος της ημέρας φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί σίγουρα θα το έχεις ανάγκη.

Λέων

Η ημέρα θα κυριαρχείται από προβλήματα του επαγγελματικού σου τομέα, όπου εσύ θα πρέπει να είσαι πιο εσωστρεφής και ουδέτερος στις απόψεις σου, για να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με συνεργάτες σου. Κατά τα άλλα η ημέρα σου θα είναι καλή και όλα θα κυλούν ομαλά.

Παρθένος

Η ενεργητικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους και όνειρα, που θα σε καταξιώσουν στα μάτια όλων. Ωστόσο, για να είσαι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου και να μην κάνεις ανοίγματα που θα σε αγχώσουν και θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ζυγός

Η πορεία που έχεις χαράξει προς την επιτυχία είναι πολύ καλή και σίγουρα θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνεπώς, μείνε πιστός σε αυτή και μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσουν ή να σε πτοήσουν. Έχεις επιτρέψει κάτι τέτοιο στο παρελθόν και είδες ότι ήταν λάθος, οπότε τώρα ακολούθησε μόνο την δική σου λογική και το ένστικτο.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει αρκετά ήρεμα και ομαλά, γεγονός που σε κάνει εξαιρετικά αισιόδοξο. Έτσι, με θέληση και θετική σκέψη θα καταφέρεις να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτό κεφάλαιο του παρελθόντος, ώστε να είσαι εντελώς ανακουφισμένος.

Τοξότης

Οι συνθήκες της ζωής σου είναι εξαιρετικά αρμονικές και κατάλληλες να υλοποιήσεις φιλοδοξίες και μεγάλα σου όνειρα. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μη φοβάσαι να κάνεις μεγάλα βήματα, διότι η επιτυχία είναι δεδομένη. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος και συζητήσιμος, γιατί θα σου βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Η δύσκολη καθημερινότητα με την οποία ερχόσουν αντιμέτωπος για πολύ καιρό, σε έχει εξουθενώσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Όλο αυτό σε έχει φέρει στα όρια της αντοχής σου και δεν είσαι σε θέση πλέον να κάνεις τίποτα απολύτως. Κάνε λοιπόν μια μικρή ανάπαυλα για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη.

Υδροχόος

Βλέπεις πλέον ότι ορισμένες καταστάσεις και προβλήματα δεν παίρνουν άλλη αναβολή, οπότε βρες σήμερα την ευκαιρία, που η τύχη είναι με το μέρος σου, να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει, προκειμένου να ηρεμήσεις. Φρόντισε να ξέρεις τι ακριβώς θες και επιδιώκεις, για να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σου.

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει άκρως δημιουργικό και αποφασιστικό, αφού βρίσκεις την τόλμη να προωθήσεις ανατρεπτικές και καινοτόμες ιδέες. Η επιτυχία θα σου δώσει φυσικά ηθική ικανοποίηση, αλλά κυρίως θα σε εξασφαλίσει οικονομικά. Επίσης, σήμερα οι συνθήκες ευνοούν νέες σχέσεις και ερωτικές περιπέτειες, για τους ελεύθερους του ζωδίου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (13/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα