Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (11/3/2017)

07:12 11/3/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Αποκαλύψεις σχετικά με άτομα που σε περιτριγυρίζουν, θα σε απογοητεύσουν και θα επανεξετάσεις πολλά πράγματα. Μην αφήσεις για κανένα λόγο αυτό το κλίμα να σε επηρεάσει και να ματαιώσεις σχέδια που αφορούν το μέλλον σου.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα σε επηρεάζει θετικά και επιτέλους προχωράς χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις στην δρομολόγηση σχεδίων και επιδιώξεών σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, γιατί τον έχεις

παραμελήσει με τα τελευταία γεγονότα που σε απασχολούσαν. Φρόντισε την υγεία σου, ανανέωσε την εμφάνισή σου και κυρίως ξεκουράσου. Το χρειάζεσαι και το αξίζεις!

Δίδυμοι

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα να φέρεσαι απόλυτα. Φρόντισε να μην είσαι ισχυρογνώμων και αμετακίνητος στις απόψεις σου, γιατί αλλιώς θα έρθεις σε διαμάχη με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως ειπωθούν πράγματα που αργότερα θα μετανιώνεις. Σήμερα με τον Ερμή να επιστρέφει στον Τοξότη, καλό θα ήταν να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλος, για να μπορείς να βρίσκεις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου.

Καρκίνος

Επιτέλους απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και νιώθεις μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Πρόσεξε να μην σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και η υπερβολική σου χαρά και βγεις έξω από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σε αποσυντονίσει. Μην πανικοβάλλεσαι σε καμία περίπτωση και κινήσου με αποφασιστικότητα.

Λέων

Τα νεύρα σου είναι τεταμένα και αυτό θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα και διαφωνίες με τους γύρω σου. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που θες, οπότε μείνε όσο το δυνατόν ψύχραιμος και αντιμετώπισε ήρεμα κάθε δυσκολία. Μην κινείσαι επιπόλαια, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Παρθένος

Το ζώδιό σου σήμερα μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, με αρκετά εμπόδια να κάνουν την εμφάνισή τους στο δρόμο σου προς την επιτυχία. Μείνε ψύχραιμος και μην απογοητεύεσαι, όσο κι αν οι δυσκολίες σου φαίνονται βουνό. Αν είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής, να είσαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρεις. Άσε τον εαυτό σου πιο ελεύθερο και ανοιχτό σε καινοτόμες ιδέες, αρκετά μακριά από τις δικές σου, που ίσως σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που είσαι.

Ζυγός

Η σημερινή σου διάθεση για ανατροπές, θα σε οδηγήσει σε σωστές κινήσεις, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα. Πάντα όμως να είσαι σίγουρος για κάθε σου απόφαση και να πράττεις όντας βέβαιος για τα αποτελέσματα που θα έχεις. Καλό θα ήταν να συμβουλεύεσαι δικά σου άτομα, τα οποία βλέπουν πιο αντικειμενικά ορισμένα πράγματα.

Σκορπιός

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις ορισμένες αποστάσεις από όσα εκτυλίσσονται γύρω σου. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στους κανονικούς σου ρυθμούς και με περισσότερες αντοχές τώρα να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Τοξότης

Σήμερα καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και συγκέντρωση κάθε σου δυσκολία. Η ενέργεια και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σε ωθεί σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να αδράξεις εκείνες τις ευκαιρίες που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Αιγόκερως

Βλέπεις πλέον ορισμένα πράγματα με άλλο μάτι και σχηματίζεις διαφορετική γνώμη για άτομα και καταστάσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και τις διορατικές σου ικανότητες και δεν θα βγεις λάθος. Μην αφήσεις τους γύρω σου να παρεμβαίνουν και να σε επηρεάζουν. Κάνε ό,τι κρίνεις εσύ σωστό.

Υδροχόος

Η ευνοϊκή ημέρα και η ζωντάνια σου δίνουν την απαιτούμενη ώθηση να απαλλαγείς μια και καλή από ό,τι σε ταλανίζει κι σε στενοχωρεί. Η αυτοπεποίθησή σου που είναι στα ύψη και η θετική επιρροή των αστρολογικών όψεων, θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ό,τι βάλεις στόχο.

Ιχθείς

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν σε ευχαριστούν, αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν ξέρεις προς τα που να κινηθείς και τι να κάνεις. Προσπάθησε πολύ να σκεφτείς καθαρά και ώριμα και ζήτησε βοήθεια από άτομα, των οποίων τη γνώμη εκτιμάς και υπολογίζεις. Αργά ή γρήγορα όλα θα βρουν το δρόμο τους και τα νέα δεδομένα θα σε χαροποιήσουν και θα σε ικανοποιήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr…

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (11/3/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα