Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/10/2014)

09:02 30/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα σας χαρίζει διανοητική διαύγεια και έντονη ζωτικότητα. Είστε σε θέση να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να φύγετε από αγκυλώσεις που σας είχαν για καιρό σταματήσει από το να αγγίξετε τους στόχους σας. Δώστε σημασία σε κάποιους ανθρώπους που σας πλησιάζουν πολύ θετικά, είναι η ώρα να κάνετε συμμαχίες . Για να το πετύχετε αυτό πρέπει – και μπορείτε – να είστε ειλικρινείς και άμεσοι. Οικονομικά έχετε μια αύξηση εσόδων, πολύ περιορισμένη όμως.

Ταύρος

Η σχέση του Κρόνου με την Σελήνη έρχεται να ισορροπήσει

την ακραία σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στον Σκορπιό και να σας δείξει την πραγματική αγάπη αλλά και να οργανώσει τα ταλέντα σας, τις δεξιότητές σας και την καθημερινότητά σας. Μπορείτε να περάσετε μια μέρα πολύ πιο ήσυχη συναισθηματικά και μπορείτε επίσης να έχετε όφελος αν τακτοποιήσετε πάγιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με δάνεια και κληρονομιές.

Δίδυμοι

Πολύ μεγάλη νοσταλγία κυριαρχεί όλη την ημέρα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας. Υπάρχει μια έντονη ερωτική διάθεση, πιθανόν να έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε καιρό να τους δείτε, ίσως να θέλετε να εξελίξετε μια φιλική σχέση σε ερωτική. Η κατάσταση των οικονομικών σας ορίζεται από τον ανάδρομο Ερμή στερώντας σας πόρους, ωστόσο μπορείτε να ερευνήσετε μήπως μπορείτε να εισπράξετε χρήματα από παλιές οφειλές προς εσάς.

Καρκίνος

Μια από τις ημέρες που σας αρέσουν είναι μπροστά σας, όπου το «πρέπει» συνδυάζεται αρμονικά με το «θέλω». Έχετε εξαιρετικές σχέσεις με μεγαλύτερους ανθρώπους όπως και με ιεραρχικά ανώτερους, αναγνωρίζεται η θέση σας μέσα στην ομάδα και τον κύκλο που δραστηριοποιείστε και καλείστε να πάρετε μεγαλύτερες και σοβαρότερες ευθύνες.

Λέων

Πολύ δυνατή ημέρα συναισθηματικά, με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα να σας χαρίζει ψυχική δύναμη, ειλικρίνεια και διάθεση να αναγεννήσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες . Δώστε προσοχή αυτή τη στιγμή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πώς θα ξεκουραστείτε και ταυτόχρονα θα αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και αντίκτυπο. Μπορείτε να βρείτε συμμάχους με καλές διαθέσεις σε μια κοινωνική συναναστροφή, αλλά μπορεί να συναντήσετε και έναν πολύ έντονο έρωτα!

Παρθένος

Η επίδραση του Ερμή γίνεται σχεδόν υπνωτική επάνω σας και λειτουργείτε με την διαίσθηση . Όσοι από εσάς είστε εκπαιδευμένοι με κάποιον τρόπο στην χρήση της διαίσθησης ειδικά, έχετε την δυνατότητα να λύσετε προβλήματα που με την καθαρή λογική δεν αγγίζονται. Είστε πολύ ευνοημένοι όσοι ασχολείστε με την έρευνα και με την μεταφυσική, μην σας τρομάζει η λέξη, είστε έτοιμοι να ανοίξετε παράξενους δρόμους. Τα όνειρα σας, φωτεινά και διαυγή, σας δείχνουν τον δρόμο. Προσεκτικά και με έλεγχο, δείτε τα νέα αυτά μονοπάτια.

Ζυγός

Τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί στην ζωή σας απότομα, ξεδιαλύνονται με τον πιο ομαλό τρόπο. Φαίνεται ότι μια καινούρια οπτική που έχετε, να κάνετε χρήση της δύναμης της συγχώρησης πιο συχνά από ό,τι την δύναμη του θυμού, αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Κάποια προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα ενώ είναι υπαρκτά τα αντιμετωπίζετε χωρίς πανικό και αυτό από μόνο του θα φέρει τις λύσεις πιο κοντά σας.

Σκορπιός

Η πολύ καλή σχέση του Πλούτωνα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, οι οποίοι μάλιστα είναι στο δικό σας ζώδιο, σας ανοίγουν διάπλατα την πόρτα για να περάσει η αισιοδοξία, ο έρωτας και η καλές προοπτικές . Πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σας προβλημάτιζαν, καταπιεσμένοι πόθοι και έντονη διάθεση ενδοσκόπησης, υποχωρούν κάτω από το άπλετο φως του Ήλιου και η ψυχή σας ισορροπεί μαγικά ανάμεσα στο πάθος και την καθημερινότητα, όλα τα κομμάτια του παζλ μοιάζουν να ενώνονται από μόνα τους.

Τοξότης

Μια τάση να εξομολογηθείτε τα όσα έχετε στην ψυχή σας στους ανθρώπους που αγαπάτε θα σας βοηθήσει και να χαλαρώσετε και να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σας αγαπούν για αυτό που είστε ακριβώς. Αυτό το έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη, έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι έχουν περισσότερες προσδοκίες από εσάς, ή τέλος πάντων άλλες προσδοκίες από αυτές που έχετε εσείς για τον εαυτό σας. Θα δείτε ότι έχετε κάνει λάθος και θα το χαρείτε όσο λίγες φορές έχετε χαρεί για λάθος!

Αιγόκερως

Η εξαιρετική σχέση του Κρόνου από τον Σκορπιό με την Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί μια καταπληκτική ευκαιρία να συντονίσετε αυτά που θέλετε με αυτά που μπορείτε, να γίνεται κυρίαρχοι στην συναισθηματική σας σφαίρα, να γίνετε πολύ πιο θερμοί στις εκδηλώσεις σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Κάποια ζητήματα που σας είχαν φέρει υποψίες ότι κάτι πάει στραβά σε σχέσεις και συνεργασίες υποχωρούν και δίνονται πολύ πειστικές εξηγήσεις.

Υδροχόος

Έρχεται επιτέλους μια κάποια ισορροπία τόσο στα προσωπικά σας όσο και στο πεδίο της δουλειάς σας. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό να είναι ακόμα σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό από τον Κριό. Ωστόσο εσείς είστε πιο ώριμοι, πιο ξεκάθαροι και με περισσότερη ζωτικότητα, οπότε μπορείτε να αντιμετωπίσετε το όποιο πρόβλημα πιο ψύχραιμα και συνετά. Κάντε δώρο στον εαυτό σας λίγες ώρες χαλάρωσης, το χρειάζεστε απελπισμένα!

Ιχθείς

Οι πολύ καλές όψεις του Πλούτωνα, του Ποσειδώνα και της Σελήνης σας χαρίζουν μια μέρα γεμάτη δύναμη, δημιουργικότητα και καλή σχέση με τον σύντροφό σας, τους φίλους σας και τους ανθρώπους της οικογένειάς σας. Επίσης έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια πρακτικά θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, να βρείτε κάποια χρήματα από επιστροφές δανεικών και γενικά όλη σας η πραγματικότητα δείχνει να κινείται – επιτέλους – πολύ ομαλά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (30/10/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα