Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/8/2014)

09:32 27/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η καριέρα και η φήμη σας γίνονται η πρώτη σας προτεραιότητα αυτή τη περίοδο και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τα κρατήσετε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνετε λόγος κουτσομπολιού, πράγμα που δεν θα το πάρετε πολύ καλά, αλλά θα ήταν καλύτερο να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ταύρος

Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Ίσως είναι φίλοι, παλιοί συνεργάτες ή πρώην σύντροφοι, οι οποίοι θα σας προσφέρουν μία καταπληκτική ευκαιρία. Ήρθε η στιγμή να συμβιβαστείτε μαζί τους, να καταπνίξετε οποιοδήποτε μίσος και να προχωρήσετε. Ξεκινάει

ένας νέος κύκλος για εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Δίδυμοι

Η συγκεκριμένη μέρα σας ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας, έτσι ώστε να βελτιωθεί και η παραγωγικότητά σας στην εργασία. Θα έχετε την έντονη ανάγκη να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, πράγμα που μπορεί να είναι συναρπαστικό για εσάς, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και κουραστικό. Είναι πολύ καλή περίοδος για κοινωνικοποίηση.

Καρκίνος

Ψάξτε για μία ευκαιρία ιδιαίτερα σοβαρής φύσης που θα βρεθεί στο δρόμος σας αυτές τις μέρες, καθώς θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Θα είστε σχετικά προσγειωμένοι και φροντίστε να μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να τηρήσετε. Θα ακούσετε κάποια σημαντικά νέα και θα έχουν να κάνουν με την καριέρα σας ή με οικονομικά ζητήματα, όπως κάποιο δάνειο, κληρονομιά ή κοινά περιουσιακά στοιχεία .

Λέων

Είναι υπέροχη στιγμή να βάλετε τάξη σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς τους Λέοντες να είναι όλα τακτοποιημένα έτσι ώστε να βγείτε νικητές. Τώρα θα έχετε τη διαύγεια που χρειάζεται για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα έτσι ώστε να χτίσετε τα θεμέλια για ένα καινούριο αύριο.

Παρθένος

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να μην χάσετε μία εκπληκτική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα. Να περιμένετε κάποια ξαφνικά έσοδα . Αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση όλων των οικονομικών σας, γιατί ως γνωστόν η εποχή αυτή έχει πολλά πισωγυρίσματα.

Ζυγός

Μία ιδιαίτερα καλή ευκαιρία που θα σας ωφελήσει, έρχεται προς το δρόμο σας. Η αναλυτική σας φύση εντείνεται σε σημείο που θα εκπλαγείτε και οι ίδιοι, ειδικά σε περίπτωση που λάβετε κάποιο τηλεφώνημα που θα σας φανεί υπερβολικό και τελείως ασυνήθιστο. Προσέξτε ιδιαίτερα γιατί κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας εξαπατήσει.

Σκορπιός

Αφήστε πίσω το παρελθόν και βρείτε την ευτυχία μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τον σύντροφό σας. Θα έχετε έντονη εύνοια στις επικοινωνίες σας και για αυτό είναι πολύ καλή περίοδος να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε το δικό σας μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση.

Τοξότης

Θα υπάρξει αναπάντεχη υποστήριξη από τους άλλους, ψυχολογική αλλά και οικονομική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και προσέξτε να μην αγνοήσετε μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Αιγόκερως

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω σας που έχουν τη θέληση να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε. Θα παρουσιαστεί ευκαιρία για μία καινούρια ερωτική σχέση, ή για να αναζωογονήσετε την ήδη υπάρχουσα. Ίσως να αναπτύξετε συναισθήματα για κάποιον που θα σας βοηθήσει με ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας απασχολούν καθώς ξεκινά μια νέα περίοδος για εσάς. Θα υπάρξει κάποια εύνοια όσον αφορά τον έρωτα, με κάποιον που μόλις γνωρίσατε ή με έναν παρελθοντικό σύντροφο. Αν είστε ελεύθεροι, ακόμα και αν δεν είστε ερωτευμένοι, η αγάπη και το πάθος θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην ατμόσφαιρα .

Ιχθείς

Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε αφορά την εκπαίδευση, τα επαγγελματικά ταξίδια, τις εκδόσεις και τα νομικά ζητήματα. Θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε, αλλά θα ήταν καλύτερο να περιμένετε μερικές μέρες προτού συμφωνήσετε το οτιδήποτε, ακόμα και αν οι προτάσεις που ακούσετε είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (27/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα