Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/11/2014)

09:11 26/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

.Η μέρα σας είναι πολύ δυναμική και έχετε την δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές. Ταυτόχρονα έχετε και μια κάποια συναισθηματική φόρτωση, ίσως κάποια άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος να έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθούν από κακές συνήθειες, ή ίσως να ακολουθήσουν τις συμβουλές σας για να είναι η καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Ταύρος

Η μεγάλη εύνοια που δέχεστε από την Αφροδίτη σας κάνει να παραμερίζετε πιθανά προβλήματα της καθημερινότητας και είστε σε θέση να αντλήσετε δύναμη

από τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Με μεγάλη δημιουργικότητα και πολλά καλά νέα στον τομέα των σχέσεων αλλά και των κοινωνικών επαφών έχετε μπροστά σας μια πολύ όμορφη και ζεστή ημέρα. Πιθανόν προς το βράδυ να νιώσετε αυξημένη κόπωση, καλό είναι να φροντίσετε να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι

Έχετε πολλά στο μυαλό σας και έχετε και πολλές αντιφατικές ιδέες και προτάσεις. Υπάρχει ένα μικρό κομφούζιο και σε ό,τι αφορά την δουλειά σας αλλά και σε ό,τι αφορά το επίπεδο των προσωπικών σχέσεων. Πράγματα από το παρελθόν που δεν τα χρειάζεστε πια, πιθανόν μηχανήματα, σας πιάνουν τον χώρο και βιάζεστε να απαλλαγείτε από αυτά σε μια προσπάθεια τακτοποίησης και ανανέωσης. Αλλά πρέπει να φροντίσετε να τακτοποιήσετε και τις ιδέες σας, έχετε πολλούς περισπασμούς.

Καρκίνος

Μια πάρα πολύ όμορφη μέρα και αρκετά δυναμική είναι μπροστά σας. Ανεξάρτητα από το τι όψεις κάνει η Σελήνη, κάθε φορά που είναι στον Αιγόκερω έχετε μια διάθεση ζωηρή, σαν κάποιος να σας έχει κάνει μετάγγιση ενεργητικότητας. Άνθρωποι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον σας δείχνουν την εκτίμησή τους έμπρακτα και αυτό τονώνει θετικά την αυτοπεποίθησή σας. Καλό είναι να προλάβετε να ξεκουραστείτε λίγο γιατί ίσως να σας τριγυρίζει κάποια ίωση και δεν έχετε χρόνο για να βγείτε από το πρόγραμμά σας.

Λέων

Η καλή σας διάθεση και οι φωτεινές σας ιδέες κερδίζουν τις εντυπώσεις των ανωτέρων σας και είναι πολύ πιθανόν να έχετε πολύ θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Παρά το γεγονός ότι γενικά τα οικονομικά όλου του ζωδιακού έχουν κάποιες – γνωστές – δυσκολίες εσείς έχετε μια τάση να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα για την εμφάνισή σας. Δεν είναι κακό, αρκεί να μην βγείτε εκτός ορίων. Πρέπει να δώσετε σημασία στην διαίσθησή γιατί αυτό θα σας προφυλάξει από πιθανές παγίδες με συνεργάτες.

Παρθένος

Με την πολύ σπουδαία πνευματική διαύγεια που έχετε και με την καλή χρήση των διπλωματικών σας δυνατοτήτων έχετε πολύ καλές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη μεριά οι δεσμοί σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους γίνονται ακόμα πιο θερμοί – είστε συναισθηματικά πολύ δοτικοί και οι άλλοι σας αγαπούν ακόμα περισσότερο. Η καλή σας διάθεση αντανακλά σε ό,τι κάνετε και έχετε γενικά μια μέρα λαμπερή και επιτυχημένη.

Ζυγός

Με πάρα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα. Φυσικά είναι καλό το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή εσείς έχετε εξασφαλίσει κάπως τον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο δεν αμείβεστε όσο θα άξιζε η προσπάθειά σας και αυτό σας κουράζει. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε όρια στις απαιτήσεις των άλλων πριν κουραστείτε με τρόπο που δεν θα σας αφήνει κουράγιο να αντιμετωπίσετε την ημέρα σας. Να προσέξετε τα νεύρα σας – η ένταση που νιώθετε δεν πρέπει να σκορπιέται δεξιά και αριστερά και σε καμία περίπτωση μην ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους!

Σκορπιός

Η έντονα ερωτική σας διάθεση διαχέεται όχι μόνον προς τον σύντροφό σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, έχει θετικές επιπτώσεις και πάνω στην δουλειά σας. Είστε πολύ δημιουργικοί και θέλετε να κάνετε περισσότερα πράγματα από ό,τι συνήθως. Πρέπει να προσέξετε κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρέη και δάνεια, ίσως παλιές σας υποχρεώσεις να έρθουν στο προσκήνιο πολύ απαιτητικά και να σας χαλάσουν την διάθεση.

Τοξότης

Αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις στην υγεία σας και αυτό δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στα όσα έχετε στο πρόγραμμά σας. Πρέπει να εξασφαλίσετε περισσότερο και καλύτερο ύπνο και ίσως να πρέπει για κάποιο διάστημα να στερηθείτε μικρές χαρές ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστείτε. Ειδικά αν ασχολείστε με την έρευνα ή είστε φοιτητές, έχετε πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε όσο θα θέλατε.

Αιγόκερως

Έχετε μια έντονα συναισθηματική ημέρα. Πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε με ειλικρίνεια και στους δικούς σας ανθρώπους και στους συνεργάτες σας. Το διάστημα αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με μεγαλύτερους ανθρώπους, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στην δουλειά σας. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και μεγάλες διαφορές στις απόψεις σας που θα σας κουράσουν και θα σας ενοχλήσουν, αλλά κάντε υπομονή .

Υδροχόος

Έχετε πάρα πολύ άγχος, το οποίο δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε αυτήν την στιγμή με την δέουσα ωριμότητα . Στον οικονομικό τομέα μαζεύονται σύννεφα και είναι λογικό να νιώθετε πιεσμένοι, αλλά οι τρόποι που αντιδράτε δεν σας βοηθούν στην πραγματικότητα – τα νεύρα φθείρουν και την υγεία σας και τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Κάντε τον κόπο να απομακρυνθείτε λίγο από τον πυρήνα των προβλημάτων σας και να δείτε την μεγάλη εικόνα. Έτσι θα είστε πιο οργανωμένοι και σαφείς.

Ιχθείς

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε όψη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχετε μια δυναμική αλλά και απαιτητική ημέρα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε περίεργα νέα για δικούς σας ανθρώπους που θα σας ξαφνιάσουν, είναι μια μέρα εξομολογήσεων και αποκαλύψεων. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο έχετε περισσότερη ζωτικότητα, θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να περάσετε χαλαρά και χωρίς υποχρεώσεις το βράδυ σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (26/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα