Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/9/14)

12:17 22/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Μπορεί να σας φαίνεται σήμερα, σαν να δίνετε μια απελπισμένη μάχη σήμερα ως προς τα επαγγελματικά σας. Οι καλές προθέσεις σας δεν θα σας ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία, αντ’ αυτού, μπορεί να ενθαρρύνουν τους συναδέλφους σας να σας κριτικάρουν για το επίπεδο της παραγωγικότητά σας. Ευτυχώς αν είστε προσεκτικοί σχετικά με τις κινήσεις των άλλων μπορεί τα δεδομένα να ανατραπούν και να γύρουν υπέρ σας.

Ταύρος

Ένα κύμα δημιουργικότητας θα αισθανθείτε να σας ενδυναμώνει, αλλά μπορεί να καταλήξετε να απογοητευθείτε αν το τελικό αποτέλεσμα δεν ταιριάζει με το ευρύτερο σχέδιό σας. Δεν

υπάρχει χώρος για ονειροπόληση και θα πρέπει να σκεφτείτε πρακτικά ώστε να επιτύχετε, θα πρέπει να διαχειριστείτε τα πάντα γειωμένοι στην πραγματικότητα. Μπορεί να αισθανθείτε σαν να τρέχετε εκτός χρόνου, αλλά δεν είναι έτσι, αρκεί να αναλάβετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Δίδυμοι

Βρίσκεστε σε σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας, στην πραγματικότητα σήμερα δεν θέλετε να αναλάβετε υποχρεώσεις που απαιτούν υπερβολική σωματική ένταση . Θα ήταν καλύτερα αντί να προσπαθείτε να ελέγξετε τις εξωτερικές συνθήκες, να συλλογιστείτε ποια συναισθήματα είναι εκείνα που σας κρατούν προσκολλημένους σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα. Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε μια διπλή προσέγγιση, να αντιλαμβάνεστε τις συναρπαστικές δυνατότητες για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα να εστιάζετε στην αξιοποίηση της παρούσας κατάστασης. Όντας αισιόδοξοι επηρεάζετε θετικά την τρέχουσα εμπειρία σας, και να θυμάστε ότι αυτό που κάνετε σήμερα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσετε θετικά το αύριο.

Λέων

Μπορεί να έχετε μια καλοπροαίρετη ισχυρή επιρροή από άτομα που είναι κοντά σας σήμερα. Η αισιοδοξία σας θα είναι μεταδοτική και θα εμπνέει τους άλλους, χωρίς πολλή προσπάθεια από την πλευρά σας. Ωστόσο, μπορεί να είστε τόσο ενθουσιώδεις ώστε να υπερεκτιμήσετε την κατάστασή σας ή να υπερβάλλετε χωρίς αιτία. Ο πάρα πολύς ενθουσιασμός μπορεί να σας κάνει να νοιώσετε ανασφάλεια ή ακόμα και απελπισία. Μην πιέζεστε αφήστε την ενέργεια σας να ρέει φυσικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Μπορεί να σκεφτείτε ότι ο χρόνος γλιστρά πάρα πολύ γρήγορα και θα χάσετε την ευκαιρία σας να εκφραστείτε δημιουργικά. Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι η πρόσφατη έμπνευσή σας ξεθωριάζει, υπάρχει ακόμα χρόνος για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα ενεργήσετε, τόσο πιο εύκολα κάτι το εξαιρετικό θα καταφέρετε, πάντως δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Η πίστη στον εαυτό σας είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία .

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να βγείτε στο προσκήνιο και να αφήσετε τους άλλους να αναγνωρίσουν τη συμβολή σας σε όλα όσα τόσο καιρό κάνατε. Αυτή η μετάβαση δεν θα συμβεί από μόνη της, θα πρέπει να δείξετε εσείς σε όλους το τι έχετε προσφέρει. Μην κρατήσετε στάση ταπεινότητας σε κανένα επίπεδο. Αυτή είναι μια στιγμή που θα λάμψετε. Όταν οι άλλοι βρεθούν στη θέση να δουν το ταλέντο σας, θα σας δώσουν την υποστήριξη που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Παρά το γεγονός ότι αισθάνεστε καλά και να απολαμβάνετε την παρέα των φίλων σας, είστε διστακτικοί να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Μπορείτε ακόμα και τώρα να προχωρήσετε και να ξεπεράσετε την στασιμότητα που σας αποκόπτει από την θετική σας ενέργεια . Απλά σκεφτείτε, είναι υγιέστερο να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο ρυθμό από ό, τι είναι να καείτε μέσα σε ακραίες αντιδράσεις.

Τοξότης

Αν είστε απασχολημένοι με θέματα της καριέρας σας, οι πρόσφατες προσπάθειές σας θα μπορούσαν να σας φέρει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν σας αρέσει ο θαυμασμός των συνομηλίκων σας, ήρθε η ώρα να κατεβείτε από το βάθρο και να συνεργαστείτε με τους άλλους ως ίσος προς ίσον. Όσο πιο γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε, τόσο πιο γρήγορα οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν. Μοιραστείτε τη δόξα σας σήμερα μαζί με τους άλλους και θα λάμψετε.

Αιγόκερως

Μερικές φορές ορίζετε τον εαυτό σας από τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας τώρα και να διαχειριστείτε την κοινωνική σας δυναμική και όχι μόνο τους επαγγελματικούς στόχους σας. Εάν ένα ζήτημα σχέσεων σας τρώει περισσότερο από χρόνο από ότι συνήθως αυτό είναι ένα σημάδι από το σύμπαν, ότι θα πρέπει να επανεκτιμήσετε τις προτεραιότητές σας και μην γλιστρήσετε στην άρνηση όταν η ένταση γίνεται αφόρητη. Διοχετεύστε το άγχος σας στον συναισθηματικό τομέα έτσι ώστε να πάρετε ένα σημαντικό ψυχικό μάθημα.

Υδροχόος

Σήμερα, είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε την προσωρινή οπισθοδρόμησή σας ως πιθανή εμπειρία μάθησης. Η σημερινή αυτοπεποίθησή σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε την κατεύθυνση των πραγμάτων χωρίς αντίσταση. Η επιτυχία σας εξαρτάται από την ευέλικτη στάση σας. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται τώρα, κάθε εμπόδιο θα μπορούσε να είναι μια ευλογημένη μεταμφίεση.

Ιχθείς

Μπορεί να είστε μαγεμένοι από τα όνειρα ενός άλλου ατόμου, ειδικά αν κάποιος σας πλησίασε με ένα ωραίο χαμόγελο και μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ευτυχώς, αυτό θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια υπέροχη σχέση. Απολαύστε την ενέργεια όπως αυτή ξετυλίγεται. Αφήστε ελεύθερη τη ροή των συναισθημάτων σας. Η ευελιξία σας μπορεί να επεκταθεί και να έχετε πιο όμορφα συναισθήματα από ό, τι θα περιμένατε.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα