Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/7/14)

09:02 22/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Πιο ξεκάθαρο πλάνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για τα οικονομικά σας. Αυτές οι μέρες φαίνονται για σας πολύ προσοδοφόρες , αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας χώρο κι αν το κρίνεται σωστό κι επικερδές, αλλάξτε ακόμα και δουλειά. Τον τελευταίο καιρό δεν είστε καθόλου, ευχαριστημένοι με τον εργασιακό σας χώρο και την συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Βάλτε ένα τέλος σε όλο αυτό κι ανοίξτε τα φτερά σας. Θα τα καταφέρετε. Με όμορφο και ήπιο τρόπο διεκδικήστε ότι χρειάζεστε κι έχετε ανάγκη. Συναισθηματικά, δώστε στον σύντροφο σας να καταλάβει ότι , δεν θα είστε

εκεί για πάντα και θα πρέπει να σας δώσει κάποια σιγουριά κι ασφάλεια.

Ταύρος

Τολμήστε και πάρτε ρίσκο για επαγγελματικές αποφάσεις . Προσέξτε όμως συμφωνίες που κρύβουν ψιλά γράμματα και όρους γιατί μπορεί να παγιδευτείτε. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας γιατί, θα παρουσιαστούν κάποια απρόσμενα έξοδα και υπάρχει κίνδυνος ., να βγείτε εκτός προϋπολογισμού σύντομα. Συναντήσεις με φίλους και δικούς σας ανθρώπους ευνοούνται.

Δίδυμοι

Ψάχνετε μονίμως άλλες οδούς , επαγγελματικές και συναισθηματικές, με αποτέλεσμα να είσαστε συνέχεια σε μια αρχή χωρίς πορεία. Αξιοποιήστε αυτά που έχετε και συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά και δείτε με ανοιχτό μυαλό και μάτια τα λάθη σας. Μην διαλέγετε τον δρόμο της φυγής αλλά του διαλόγου και της λύσης των θεμάτων που σας απασχολούν.

Καρκίνος

Σας έχει κουράσει όλη αυτή η ένταση και η αναστάτωση, που έχετε βάλει τον εαυτό σας το τελευταίο διάστημα. Αυτή την περίοδο δοκιμάστε να αλλάξετε λίγο τρόπο και συμπεριφορά . Δείξτε σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν, ότι βρίσκεστε οριακά και ότι δεν μπορείτε να λειτουργήσετε, κάτω από αυτούς τους ρυθμούς. Είναι καλή αυτή η ημέρα για να χαλαρώσετε και να αλλάξετε γραμμή πλεύσης. Σύντομα θα είναι όλα πολύ καλύτερα κι εσείς σε καλύτερη διάθεση. Θα δείτε και καλύτερα πράγματα να γίνονται στα επαγγελματικά σας τουλάχιστον. Στον συναισθηματικό τομέα χρειάζεστε χρόνο ακόμα. Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία αλλά μπορεί να μην έχει διάρκεια κι αυτό θα σας στενοχωρήσει περισσότερο.

Λέων

Στον επαγγελματικό σας χώρο παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, δικαιώνεστε και αναγνωρίζεται κατά πολύ, ο αγώνας και η προσπάθεια σας. Καλά σχόλια θα εισπράξετε από ανωτέρους σας και δεν αποκλείεται και μια αύξηση μισθού, να συζητηθεί αυτές τις μέρες. Οικογενειακές αλλά και πολύ προσωπικές, όμορφες στιγμές ευνοούνται. Ψυχραιμία και σύνεση σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Προσοχή σε σπατάλες και οικονομικές αλλά και συναισθηματικές κυρίως. Μην αφήνεστε στην τύχη σας και πάρτε μέρος, σε όλες τις καταστάσεις που σας αφορούν. Όλα όμως με χαλαρό τρόπο και όχι με εκρήξεις και εντάσεις.

Παρθένος

Στα επαγγελματικά σας που σας απασχολούν τόσο πολύ, ήρθε ο καιρός να ικανοποιηθείτε και να κερδίσετε αυτό το κάτι παραπάνω, που περιμένετε. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν μια ανοδικά πορεία αλλά όλα θέλουν το μέτρο τους. Προσοχή λοιπόν στις σπατάλες η αλόγιστα έξοδα . Στα συναισθηματικά σας όμορφες , ερωτικές στιγμές σας περιμένουν. Απολαύστε τις. Χαλαρώστε και ηρεμήστε. Όσο κι αν πιέζετε τις καταστάσεις ο χρόνος είναι αυτός που καθορίζει τα πράγματα.

Ζυγός

Θα είναι πιο εύκολο για σας να πάρετε αποφάσεις και να τις υλοποιήσετε, αν είστε προσανατολισμένοι στο στόχο σας και συνεπείς στο δρόμο σας προς την κορυφή, θα είστε έτοιμοι για θυσίες και δεν φοβάστε τις δυσκολίες. Δοκιμάστε να γίνετε πιο αποφασιστικοί και θα ανταμοιφθείτε σίγουρα. Έχετε μια διαισθητική κατανόηση των σημερινών γεγονότων. Είναι η εσωτερική φωνή σας που θα σας πει πότε να επενδύσετε τον εαυτό σας σε ένα έργο και πότε να το εγκαταλείψετε. Αν προτιμάτε την ηρεμία, μείνετε στην άκρη και δώστε στους άλλους μια ευκαιρία να δράσουν.

Σκορπιός

Έχετε μια σαφή εικόνα του τι είναι αποδεκτό και ξέρετε καλά να μην ξεπερνάτε τα όρια. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χάσετε τον έλεγχο εξαιτίας έντονων συναισθημάτων. Σήμερα προσέξτε την ανεξέλεγκτη ζήλια, την οργή και την απελπισία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα συναισθήματα και θα σας βλάψουν το εγώ. Οι σημερινές συνθήκες θα προωθήσουν τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες . Αν θέλετε να εισαγάγετε αλλαγές στη ζωή σας, μην χάνετε χρόνο και μην αφήνετε οποιεσδήποτε δυσκολίες να σας σταματήσουν. Συναισθηματικά είστε φορτισμένοι και επιμένετε να σας δώσουν οι άνθρωποι που αγαπάτε τον χρόνο που χρειάζεστε.

Τοξότης

Τα άστρα άρουν την απαγόρευση των τελευταίων περιορισμών και θα σας επιτρέψουν να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με τ ελευθερία δράσης και πάλι. Σήμερα θα είναι η τέλεια μέρα για τις καλά σχεδιασμένες ενέργειες με μακροπρόθεσμο στόχο στο μυαλό . Εάν είστε έτοιμοι να πάρετε μια σημαντική απόφαση, να πιάσετε δουλειά και να μην ξεχάσετε να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος σας. Σήμερα μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε κρίσιμα γεγονότα, καθώς και σε θέματα που επηρεάζουν την κατάσταση, των επιχειρήσεων, την εταιρική σχέση και την καριέρα . Προσπαθήστε να αντισταθείτε σε μια ισχυρή επιθυμία που έχετε να γυρίσετε τα πράγματα ανάποδα, ιδίως υπό την επίδραση των συναισθημάτων.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να προηγηθεί σήμερα κάθε αλληλεπίδραση με τη σωστή κατανομή των ρόλων. Η μέρα δεν συμβάλλει στην πρόοδό σας, σε μια θέση ενός απόλυτου ηγέτη και μια μέτρια ειρήνη σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρα καλύτερη από ένα καλό πόλεμο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση τους συμβιβασμούς σας με όλους και να περιμένετε καλύτερες στιγμές για να εξαπλώσετε τις ιδέες σας. Η γενική ατμόσφαιρα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά τεταμένη, αλλά εσείς δεν πρέπει να λάβετε μέρος με οποιαδήποτε ρόλο. Οι περισσότεροι από εσάς μέχρι τώρα δεν είχατε την ανάγκη για συνεχή υποστήριξη ούτε την συμμετοχή σας σε κάποια πλευρά, συγκεντρώστε λοιπόν όλες τις δυνάμεις σας, γιατί θα το χρειαστείτε σύντομα.

Υδροχόος

Θετική στιγμές θα επικρατήσουν στη ζωή σας σήμερα. Ωστόσο, τα αστέρια δεν δείχνουν ότι θα πρέπει να καθυστερήσετε να προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις . Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές στον άμεσο κοινωνικό κύκλο σας και να χρειαστεί να εξετάσετε μια κατάσταση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Είναι η ώρα της ξενοιασιάς, αλλά πριν από την πραγματοποίηση των σχεδίων σας για την ημέρα, ρίξτε μια ματιά γύρω για να συνειδητοποιήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Τα σημερινά γεγονότα απαιτούν να είστε υπεύθυνοι και στον λόγο σας και στις πράξεις σας. Ένας από τους κύριους στόχους σας μπορεί να είναι η προσπάθεια να διατηρήσετε την αναγκαία ισορροπία στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Ιχθείς

Αν πριν από λίγες ημέρες είχατε μια ζωή εύκολη και ανέμελη, σήμερα θα πρέπει να υπολογίσετε το κάθε σας βήμα. Θα έχει νόημα να κάνετε απομονωμένες και επικίνδυνες κινήσεις μόνο αν έχετε σκεφτεί ένα γενικό σχέδιο δράσης και το έχετε μελετήσει σε βάθος . Ωστόσο σε κάθε περίπτωση προσέξτε, ο καιρός είναι για όλους δύσκολος. Τα σημερινά γεγονότα χρησιμεύουν ως δοκιμή για την ωριμότητα και την υπευθυνότητά σας και θα κάνετε χρήση αυτών των ιδιοτήτων κατά την οργάνωση της προσωπικής σας ζωή, ιδιωτικής ή οικογενειακής. Όσοι από εσάς αποτύχετε σ’ αυτό το τεστ θα πρέπει να υπακούσετε ή σε κάτι παλαιότερο ή να παραδώσετε τον έλεγχο σε κάποιον ισχυρότερο.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα