Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (20/10/14)

09:31 20/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Τα υγιή όρια έχουν γίνει απαραίτητα στη σχέση σας, αλλά έχετε πολλές δυσκολίες στο να τα οριοθετήσετε. Θα πρέπει να καθίσετε με το σύντροφό σας και να μιλήσετε για τις διάφορες διαστάσεις της σχέσης σας με την οποία αισθάνεστε άβολα αυτόν τον καιρό. Σήμερα είναι ιδανική για αυτό το ξεκαθάρισμα, όπως ο σύντροφός σας θα είναι δεκτικός στις ιδέες σας και θα είναι πρόθυμος να σας μιλήσει γι “αυτές.

Ταύρος

Η υγεία σας θα είναι εξαιρετική και σήμερα. Συντονιστείτε με κάποια μουσική ευεξίας ή πάτε για μια χαλαρωτική συνεδρία αρωματοθεραπείας

– μπορείτε να το κάνετε ακόμα και στο σπίτι για να κρατήσει αυτή η κατάσταση της ευεξίας. Ωστόσο, ένα μέλος της οικογένειας σας μπορεί να ταλαιπωρηθεί από μια δευτερεύουσα ασθένεια και μπορεί να πρέπει να τον / την προσέξετε κάπως σήμερα. Το ψυχολογικό στρες σας θα είναι επίσης σημαντικά λιγότερο σήμερα.

Δίδυμοι

Θα είστε σε μια κατάσταση εμπιστοσύνης προς όλους και έχετε διάθεση για εκμυστηρεύσεις σήμερα. Ο κίνδυνος από αυτό είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να κάνετε εκμυστηρεύσεις σε ένα πρόσωπο που δεν θα έπρεπε να ξέρει πολλά για εσάς. Έτσι, να είστε σίγουροι για το άτομο πριν να ανοίξετε την ψυχή σας σε αυτόν ή αυτήν. Εάν έχετε ήδη μια διαφωνία τις τελευταίες ημέρες – είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για να τείνετε κλαδί ελιάς. Το καλύτερο από όλα είναι να διατηρείτε καλές σχέσεις και το ξέρετε αυτό.

Καρκίνος

Αν είστε ειλικρινείς και εργατικοί, η επιτυχία φαίνεται να έρχεται και να σας συντροφεύει σήμερα. Μικρές ρωγμές μπορεί να δημιουργηθούν όμως ανάμεσα σε σας και στους συνεργάτες σας. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαμάχη στο χώρο εργασίας σας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ωστόσο, αυτή είναι μια εξαιρετικά κατάλληλη ημέρα για να χαλαρώσετε με τους φίλους σας. Έτσι, μπορείτε επίσης να πάρετε μια άδεια από την δουλειά σας, αν είναι δυνατόν.

Λέων

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας, αν θέλετε να καλλιεργήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Το δικό σας στενό όραμα και το εγώ είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει προβλήματα στην οικογενειακή ζωή σας. Η έγκαιρη παρέμβαση είναι απαραίτητη, αν δεν θέλετε αυτό να εξελιχθεί σε μακροχρόνια διαμάχη. Προσπαθήστε να εξετάσετε κάθε θέμα και από μια άποψη η οποία είναι διαφορετική από τη δική σας.

Παρθένος

Μια μεγάλη αίσθηση ευτυχίας, που περιλαμβάνει και την υγεία και τη γενική ευημερία έρχεται για το μεγαλύτερο τμήμα της μέρας σας. Έχετε μια εξαιρετική στάση για πολλά σημαντικά θέματα σήμερα. Η απόφασή σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε πολλά ζητήματα, ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε θετικά τον εαυτό σας και τους άλλους, θα έχουν μακροπρόθεσμη επίδραση και με την θετική στάση σας, θα επηρεάσετε ευνοϊκά το μέλλον . Προσοχή όμως, η δύναμη του μυαλού σας και η ευστροφία σας θα είναι στο επίκεντρο του φθόνου κάποιων που τους θεωρείτε φίλους.

Ζυγός

Θα είστε παρορμητικοί στη λήψη των αποφάσεων και σήμερα και για αρκετό καιρό. Σήμερα, όμως, θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία του σχεδιασμού και μιας σχολαστικής προσέγγιση . Από τώρα και στο εξής, η προσέγγισή σας προς οτιδήποτε θα θέλετε να κάνετε, θα πρέπει να χαρτογραφηθεί και να οργανωθεί σωστά, γιατί θα έχετε πολλά να κάνετε. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Με το σχεδιασμό, θα δείτε επίσης τον εαυτό σας γίνεται πολύ αποτελεσματικός στην εκτέλεση σχεδίων.

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεθείτε με μια δύναμη σχεδόν απίστευτη. Εκκρεμείς εργασίες και πράγματα που για καιρό έμειναν πίσω φτάνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Μπορεί να έχετε εξαιρετικές σχέσεις με τους στενούς συνεργάτες σας. Παρακινήστε την ομάδα σας και να τους κρατήσετε ενθουσιασμένους. Ένας σύντροφος μπορεί να προσπαθήσει να αποφύγει τις ευθύνες . Προσπαθήστε να είστε διακριτικοί. Μπορείτε να πάρετε δανεικά που τα είχατε δώσει πριν από καιρό, κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε πιθανόν ακόμα και ένα ταξίδι για να συναντήσετε την αγάπη. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, θα κάνετε πιθανότατα μια χειρονομία για να δώσετε νέα ζωή στην αγάπη σας, με τρόπους που πριν δεν είχατε τολμήσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα γίνετε πιο διαθέσιμοι κοινωνικά, ώστε να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά σε κάποιον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν και η ερωτική σας ζωή θα πάρει μια σαφή στροφή προς το καλύτερο.

Αιγόκερως

Έχετε μια ευχάριστη προσωπικότητα σήμερα και θα πρέπει να διατηρήσετε αυτήν την καλή διάθεση. Ωστόσο σας ενοχλεί κάπως το σώμα σας. Το να κάνετε τακτική άσκηση είναι το μόνο που απαιτείται! Το μυαλό σας είναι πολύ προσεκτικό και εύστροφο, ενεργό πάρα πολύ! Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί στις καθημερινές δραστηριότητες, μπορεί να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα ατυχήματα, αλλά θα είναι ήσσονος σημασίας.

Υδροχόος

Λοιπόν, σήμερα είναι μια τυχερή μέρα για εσάς. Μπορείτε να εκπλήξετε τον εαυτό σας και τους άλλους με τις ικανότητες σας για επίλυση προβλημάτων. Θα αφήσετε τους φίλους και τους συνεργάτες σας εντυπωσιασμένους. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα είναι υψηλή και μπορεί να σας προσφέρει κάποιος ένα νέο έργο. Νιώστε ευχαριστημένοι και γιορτάστε με τους αγαπημένους. Ένας φίλος μπορεί να σας επισκεφθεί σήμερα. Μπορεί να απολαύσετε μια διασκεδαστική ημέρα.

Ιχθείς

Οι ρομαντικές συναντήσεις είναι πολύ πιθανές σήμερα. Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν χρόνο για να γίνουν όμορφα, λόγω ορισμένων διαφορών ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας – μην δίνετε πάρα πολύ μεγάλη σημασία σε κάποιες αντιρρήσεις του. Να μην αισθάνεστε ανασφαλείς για το παρελθόν του συντρόφου σας και να μην αφήσετε το εγώ αποτελεί λόγο για παρεξήγηση. Απλά πηγαίνετε με τη ροή και τότε θα είστε σε θέση να έχετε έναν ισχυρότερο δεσμό με το σύντροφό σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (20/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα