Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/9/2014)

09:30 1/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η πλανητική επίδραση επηρεάζει καριέρα και οικογένεια. Ένας κύκλος κλείνει ή γίνεται μία επανεκκίνηση σ’αυτούς τους τομείς. Δώσε προτεραιότητα στον σύντροφό σου γιατί οι σχέσεις σας μπορεί να δοκιμαστούν. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να νιώσεις λίγο μελαγχολικός-η ή οι υποχρεώσεις να σε πιέζουν, μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να σου χαλάσει ότι έχεις δημιουργήσει. Οργανώσου και σταθεροποίησε ότι αξίζει να μείνει στη ζωή σου. Μπορείς να εξετάσεις με επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν.

Ταύρος

Η

ημέρα θα ρίξει τις άμυνες σου ή το κέφι σου. Προσοχή στην υγεία. Η διάθεση σου θα είναι λίγο μελαγχολική ή νοσταλγική, θα θέλεις να δραπετεύσεις από τη πραγματικότητα. Κάνε κάποια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου ή τους φίλους σου για να διοχετεύσεις την ενέργεια σου. Έλα πιο κοντά με τον εαυτό σου και μην αντιδράς σπασμωδικά σε διάφορες καταστάσεις. Προχώρα σε εσωτερικές αναζητήσεις για να τακτοποιήσεις σκέψεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Κάποιοι φόβοι, ευτυχώς ελεγχόμενοι, μπορεί να εμφανιστούν αλλά θα ελέγχονται με τη λογική. Κάνε μια βουτιά στο υποσυνείδητο, ξεκουράσου, ηρέμησε και ανέκτησε δυνάμεις καθώς θα νιώθεις κούραση.

Δίδυμοι

Η ημέρα περιορίζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να μην έχεις διάθεση ή να πρέπει να εξοφλήσεις χρέη. Βρίσκεσαι σε δίλημμα, μην ρισκάρεις. Η υλική σου πραγματικότητα θα επηρεαστεί. Αγοραπωλησίες ή συμφωνίες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Κάνε έναν απολογισμό εσόδων-εξόδων. Προσπάθησε να κάνεις βελτιώσεις, να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή να αλλάξεις δουλειά. Διορθωτικές κινήσεις ευνοούνται. Αν διατηρήσεις μια σοβαρή σχέση, σκέψου μήπως την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνος, ευνοείται η επιστροφή ανεκπλήρωτων σχέσεων. Επιπόλαιες ή σύντομες σχέσεις χωρίς μέλλον επίσης ευνοούνται.

Καρκίνος

Η ημέρα αφορά συνεργασίες με το εξωτερικό, επαφές, μετακινήσεις, ξένες γλώσσες. Αν ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι ή ένα μεταπτυχιακό, θα τα δεις να ολοκληρώνονται. Οι δραστηριότητες και οι υποθέσεις σου προχωράνε θετικά. Μείνε προνοητικός καθώς μπορεί να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς. Θα έχεις νέες ιδέες, θα υπάρχει κινητικότητα, θα γίνουν συζητήσεις, θα έχεις προτάσεις. Έρχονται νέες ευκαιρίες και θα πετύχεις σημαντικά πράγματα. Πάρε και τη συμβουλή κοντινών σου προσώπων αν χρειαστεί. Το φλερτ θα είναι έντονο, διασκέδασε, ταξίδεψε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Λέων

Η ημέρα επηρεάζει έντονα προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα και συμφέροντα. Μην βιάζεσαι. Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή ή να πάρεις ένα επαγγελματικό ρίσκο αλλά η οικογένεια ή οι αναστολές σου δεν σε αφήνουν. Το σπίτι αλλά και το ενδοοικογενειακό κλίμα σε προβληματίζουν. Αν είσαι σε σχέση, λύσε με ψυχραιμία τα θέματα που σε απασχολούν για να νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία. Αγοραπωλησίες ακινήτων, ανακαίνιση ή μια συγκατοίκηση ευνοούνται έστω και με κάποιες αγωνίες. Βάλε τις βάσεις για σταθερές σχέσεις, ξεκίνα κάποια πράγματα από την αρχή και λίγο παρακάτω θα νιώσεις υπέροχα.

Παρθένος

Η ημέρα επηρεάζει εργασία και υγεία. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς. Μην βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και απομόνωση, από συντροφιά φίλων και μικρές αποδράσεις που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν. Δώσε προσοχή σε παρασκηνιακές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, μην χάσεις τυχόν ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής και άσκηση. Κόψε τις κακές συνήθειες και βελτίωσε την εμφάνισή σου, αν είναι απαραίτητο.

Ζυγός

Η ημέρα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και δεν θα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής ενώ και οι σχέσεις σου με συναδέλφους μπορεί να δοκιμαστούν. Διοχέτευσε θετικά την ενέργειά σου. Προχώρα βήμα-βήμα γιατί διαφορές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Προσοχή στις προκλήσεις, μπορεί να βρεθείς σε σύγχυση . Από τη μια, μπορεί να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία, από την άλλη ,βγαίνουν κολλήματα με το παρελθόν και φοβίες. Σχέσεις με άτομα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ή να αναθερμανθούν. Απόλαυσε τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι και σταμάτα τους άμα θιχτούν τα συμφέροντα ή τα συναισθήματά σου.

Σκορπιός

Η ημέρα επηρεάζει τον οικονομικό σου τομέα. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις, μην υπογράφεις συμβόλαια, μην κάνεις συμφωνίες αυτές τις μέρες. Πρόσεχε τις κινήσεις και τις επιλογές σου, προστάτεψε ότι σου ανήκει. Βάλε πρόγραμμα εσόδων-εξόδων. Ξόδευε τα απαραίτητα και μην αφήνεις τους άλλους να σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μπορεί επίσης τα οικονομικά να επηρεάζουν και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ίσως και η ερωτική σου ζωή περάσει κάποια τεστάκια. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη αλλά απέφυγε παράνομες, αδιέξοδες σχέσεις ή σχέσεις που δεν έχουν να σου δώσουν πολλά.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα επηρεάζει σπουδές και ταξίδια. Δώσε βαρύτητα στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο επικοινωνίας σου γιατί μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Μπορεί να είσαι πιο τολμηρή όμως η καθημερινότητα φρενάρει τις φιλοδοξίες σου. Είναι καιρός να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, να φλερτάρεις, να δεχτείς προτάσεις, να εξετάσεις κάποιες συμφωνίες, να κάνεις νέα πράγματα. Μπορεί να ωφεληθείς σε επαγγελματικά ή αισθηματικά θέματα αλλά μην περιμένεις ιδιαίτερη σταθερότητα .

Αιγόκερως

Η ημέρα σού δίνει δυνατότητες στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. .Οι ελπίδες σου τονώνονται αλλά πιέζεσαι οικονομικά . Ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη, η διάθεσή σου για περιπέτειες σε σπρώχνει να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Θα είσαι ιδιαίτερα ερωτική και ελκυστική ενώ μπορείς να βελτιώσεις και την εμφάνισή σου. Βγες, διασκέδασε, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, διεκδίκησε αυτά που θέλεις από τις σχέσεις σου και αν δεν τα παίρνεις, πήγαινε παρακάτω χωρίς δισταγμό.

Υδροχόος

Η ημέρα αφορά ερωτικά θέματα και κοινωνικότητα. Ο ρομαντισμός και ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη. Αναζητάς έναν έρωτα που θα σε μαγέψει ή έχεις τη διάθεση να αναζωογονήσεις τον έρωτά σου. Πρόσεχε μην μπερδέψεις φιλία με ερωτική ζωή . Κράτα αποστάσεις και μην ξεπερνάς τα όρια. Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Εκμεταλλεύσου την σε τομείς που σ’ ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σου και οι δημόσιες σχέσεις σου προωθούν τα σχέδιά σου. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα, ασχολήσου με παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες ή με αυτές που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα.

Ιχθείς

Η ημέρα δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις ή καριέρα . Οι καταστάσεις είναι αντιφατικές. Φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος σε σχέσεις ή συνεργασίες . Αν χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, θα το πραγματοποιήσεις. Οι αποφάσεις σου θα στηρίζονται στη λογική και την αντικειμενικότητα. Ερωτικές διεκδικήσεις ευνοούνται. Κάνε ότι μέχρι τώρα δεν τολμούσες ακόμα και μέσα από δυσκολίες και εντάσεις. Μακριά από παρορμητισμούς για να μην το μετανιώσεις.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (1/9/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα