Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2017)

07:45 24/8/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Μπορείς να χαμογελάσεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα νιώθεις μια εύνοια να σε ακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Τα πράγματα φαίνεται να κυλάνε πολύ καλά. Ακόμη και εκείνα τα ζητήματα που μοιάζουν να σου αντιστέκονται , με ένα μαγικό τρόπο καταφέρνουν να βρουν το δρόμο της επίλυσης. Μπορείς να πάρεις μια ανάσα ανακούφισης και ευχαρίστησης. Απόλαυσέ το!

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, καλωσόρισε κάθε ευκαιρία να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να κάνεις νέες επαφές. Θα εκπλαγείς από τις νέες πληροφορίες που μπορείς να μάθεις και να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Νέες εμπειρίες

μπορούν να εγγραφούν σήμερα στο βιβλίο της ζωής σου. Δέξου τις προκλήσεις και ζήσε με ένταση. Σκοπός σου είναι να μάθεις και να αναπτύξεις τον πνευματικό εαυτό σου.

Δίδυμοι

Έφτασε η ώρα να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να υψώσεις το ηθικό σου, φίλε Δίδυμε. Υιοθέτησε μια πιο εποικοδομητική στάση απέναντι στη ζωή και σε όλες τις προκλήσεις που φέρνει στο δρόμο σου. Η ημέρα είναι γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Αυτά τα συναισθήματα θα είναι κυρίαρχα στην οικονομική σου ζωή και έτσι θα νιώσεις αρκετή ανακούφιση από το άγχος και την πίεση.

Καρκίνος

Η ημέρα ,φίλε Καρκίνε, τεστάρει την αποφασιστικότητα και την υπομονή σου. Διάφορα εμπόδια που προκύπτουν χρειάζονται ψυχραιμία για να ξεπεραστούν. Μην σε απασχολήσουν καθώς ο χαρακτήρας τους είναι εντελώς παροδικός. Προς το τέλος της ημέρας, θα έχεις τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς αφήνοντας στην άκρη τους τρελούς ρυθμούς της ημέρας.

Λέων

Μια καλή μέρα θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου για εσένα, φίλε Λέοντα. Θα υπάρξουν ίσως κάποιες αναστατώσεις, αλλά βρίσκεσαι σε τόσο καλή συναισθηματική κατάσταση και νοητική διαύγεια που όλα μπορείς να τα χειριστείς με άνεση. Δώσε μόνο λίγη προσοχή στην υγεία σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε κάποιο κρύωμα που αρκεί για να σου χαλάσει τη διάθεση.

Παρθένος

Η ημέρα επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες και παγίδες για εσένα , φίλε Παρθένε. Ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσεις όσα θα προκύψουν είναι να συγκεντρώσεις το μυαλό και τις δυνάμεις σου για να λειτουργήσεις στοχευμένα και αποτελεσματικά. Παρά τις δυσκολίες στο τέλος της ημέρας θα επωφεληθεί η οικονομική σου κατάσταση που τελευταία έχει κάποια μικροπροβλήματα. Σε κάθε περίσταση, μην αφήσεις την υπερβολή να σε παρασύρει.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το πρόγραμμά σου είναι βαρύ και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αρκετές. Απρόβλεπτα δεν αναμένονται να συμβούν, αλλά αυτό που σε προβληματίζει είναι ο τρόπος που θα καταφέρεις να αντέξεις και να τα φέρεις όλα εις πέρας. Για αυτό, σταμάτα να αγχώνεσαι και στον ελεύθερό σου χρόνο κάνε ο,τιδήποτε μπορεί να σε ξεκουράσει και να αδειάσει το μυαλό σου. Κάποια άτομα ίσως μπουν εμπόδιο σε κάποιες εξελίξεις, αλλά προσπάθησε με την σωστή επικοινωνία και σωστούς ελιγμούς να τους αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα αποτελεί κομμάτι μιας περιόδου αλλαγών και σημαντικών ανακατατάξεων. Με φόντο την ανησυχία σου για το μέλλον και τις εξελίξεις, χρησιμοποιείς την δημιουργικότητά σου και το ισχυρό σου ένστικτο για να δομήσεις τα νέα σχέδια που θα ακολουθήσεις. Φρόντισε τα βήματα που κάνεις να μην είναι βιαστικά. Σύμμαχος σε όλα αυτά θα είναι ένα πρόσωπο που νιώθεις πολύ κοντά σου και εμπιστεύεσαι.

Τοξότης

Η ημέρα, φίλε Τοξότη, απαιτεί ηρεμία και καθαρό μυαλό. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις που θα προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις καλά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να βρεις τρόπο να ξεκουραστείς. Υπάρχουν ζητήματα που σε αγχώνουν, αλλά πολύ σύντομα θα τα δεις να επιλύονται αποτελεσματικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η άποψη των γύρω σου δεν θα φανεί σήμερα χρήσιμη. Για αυτό φρόντισε να μείνεις όσο το δυνατόν πιο προσηλωμένος στις αποφάσεις σου για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φανείς αλαζονικός ή υπερόπτης. Οι αλλαγές που αναμένονται θα είναι αρκετές, για αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα προσφέρει περισσότερη χαλάρωση και πιο ήρεμους ρυθμούς, φίλε Υδροχόε. Πολλά θέματα τακτοποιούνται, οι σχέσεις που αντιμετώπιζαν προβλήματα φαίνεται να αποκαθίστανται και η ψυχολογία σου να βελτιώνεται αισθητά. Εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια για να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς. Μην ασχοληθείς σήμερα με θέματα εσωτερικά που χρειάζονται καθαρό μυαλό.

Ιχθείς

Η κόπωση σίγουρα σε χαρακτηρίζει, φίλε Ιχθύ. Νιώθεις να βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των πολυάριθμων υποχρεώσεών σου. Βρες λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς και να προγραμματίσεις τις δραστηριότητές σου. Πολύ σύντομα θα ανακάμψεις και θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Μέχρι τότε συνέχισε να κινείσαι με υπομονή και πείσμα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/8/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα