Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2017)

07:36 11/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, οι επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό είναι θετικές. Βρες την ευκαιρία να επικοινωνήσεις σε βάθος με τα άτομα της οικογένειάς σου, να περάσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας νέα πράγματα ή περιοριζόμενοι στα απλά και καθημερινά που δίνουν χαρά. Μπορείς ακόμη να στραφείς σε ενασχολήσεις πιο πνευματικές, που θα καλύψουν την περιέργεια και την δίψα σου για μάθηση.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε,

μια ημέρα γεμάτη ζωντάνια και φιλοδοξίες σε περιμένει. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα περιβάλλον δημιουργικότητας, κατάλληλο για να αναπτυχθεί η πνευματικότητά σου. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε αισθηματικά και επαγγελματικά, αλλά πρόσεξε μην παρασυρθείς από την αισιοδοξία και την ανεμελιά. Οργάνωσε μια έξοδο με φίλους ή αν διαλέξεις μια πιο μοναχική διασκέδαση, προτίμησε το διάβασμα, επιλέγοντας ένα βιβλίο που θα οξύνει την φαντασία σου και θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις σήμερα μια πολύ ευνοϊκή ημέρα. Υπάρχουν πολλά σχέδια μέσα στο μυαλό σου που προσπαθούν να βρουν την έξοδο με τη μορφή της υλοποίησης. Προσπάθησε να αξιολογήσεις το καθένα από αυτά και να διακρίνεις ποιο πραγματικά μπορεί να σε κάνει να προοδεύσεις και ποιο όχι. Καλό είναι να τα επικοινωνήσεις σε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να σου δοθεί μια δεύτερη άποψη, πιο αξιόπιστη. Ακόμη, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση, καθώς είσαι σε καλύτερη επικοινωνία με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα πράγματα και εμπειρίες ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα και τα παλιά. Επίσης, η ημέρα επιφυλάσσει ποικίλες συγκινήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ζωντανός και ευδιάθετος. Ζήσε στους ανέμελους ρυθμούς τις ημέρας και μην ασχοληθείς με βαρυσήμαντα ζητήματα ή προβλήματα. Ακόμη θα μπορέσεις σήμερα να περάσεις καλά με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, γελώντας και διασκεδάζοντας χωρίς όρια. Η μάθηση και η πνευματική αναζήτηση ευνοούνται σήμερα που η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, για αυτό ασχολήσου λίγο παραπάνω με αυτούς τους τομείς.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ανήκεις στα τυχερά ζώδια σήμερα, καθώς η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σε βοηθάει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να δημιουργήσεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρόντισε ,επίσης, να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου, τα παιδιά σου, τους συγγενείς σου, προγραμματίζοντας μια κοινή δραστηριότητα ή ακόμη ανοίγοντας το σπίτι σου στα πρόσωπα αυτά για να διασκεδάσετε και να γελάσετε με ανεμελιά και καλή διάθεση. Ακόμη, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με το στυλ σου και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πειραματίσου και δεν θα χάσεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να μπαίνει στους Διδύμους, επηρεάζεται θετικά η ημέρα σου, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις οργανωμένος και εγκρατής. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, να προβληματιστείς και να μάθεις μέσα από όλα αυτά, αλλά φρόντισε να κρατήσεις μια ισορροπία που θα σε διατηρήσει εντός ορίων. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να εντρυφήσεις σε κάτι που θέλεις να πετύχεις ή να εμπλακείς στο άμεσο μέλλον. Ακόμη και η ανάγνωση ενός αδιάφορου –φαινομενικά- βιβλίου, φαίνεται πως θα έχει πολύτιμη γνώση να σου μεταφέρει.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, είσαι από τα πλέον ευνοημένα ζώδια την ημέρα αυτή. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε κάνει αισιόδοξο, δυναμικό και ευδιάθετο. Φαίνεται πως σήμερα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Διαχειρίσου τον ενθουσιασμό σου και τίποτα δεν θα καταφέρει να σε πτοήσει. Μια σύντομη εξόρμηση με την οικογένεια σήμερα μπορεί να αναζωογονήσει τις σχέσεις μέσα σε αυτήν, για αυτό επιδίωξε ένα σύντομο ταξίδι ή κάποια ενασχόληση που θα συμπεριλαμβάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Διασκέδασε μαζί τους και άφησε τα προβλήματα για άλλη στιγμή.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο λαός λέει ότι «Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα». Η θετική ενέργεια του πλανητικού σκηνικού, δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Για αυτό, σήμερα, να ξέρεις ότι μπορείς να ενισχύσεις την πνευματικότητά σου ή αν ασχολείσαι με σπουδές, μπορείς να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Ακόμη, μπορείς να διαπραγματευτείς με επιτυχία θέματα που σε αφορούν στενά, καθώς η νέα θέση της Σελήνης στους Διδύμους σου δίνει μεγάλο προβάδισμα σε αυτόν τον τομέα. Ακόμη, καλό είναι να εντάξεις στην ημέρα σου στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, αφιερώνοντας αποκλειστικό χρόνο στα δικά σου πρόσωπα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους, σε βοηθάει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα και χρησιμοποιήσεις την κρίση σου αποτελεσματικά. Φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά τις ιδέες σου και στα κατάλληλα άτομα. Η διαπραγματευτική ικανότητα ενισχύεται και αυτό σου δίνει προβάδισμα. Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που νιώθεις ότι πρέπει να πραγματοποιήσεις για να σε βγάλουν από την αδιαφορία και την στασιμότητα. Συνάντησε τα πρόσωπα που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, παίρνοντας ενέργεια από την στήριξή τους.

Αιγόκερως

Η ημέρα αυτή αναμένεται πολύ δημιουργική και γεμάτη ιδέες που θα μπορέσεις να τους δώσεις μορφή και λόγο ύπαρξης, αρκεί να σκεφτείς μακροπρόθεσμα, φίλε Αιγόκερε. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος δίψα για μάθηση. Νέα πράγματα μπορούν να μπουν στη ζωή σου αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Ωστόσο, πρέπει να διακρίνεις τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να το κυνηγήσεις με μεθοδικότητα και υπομονή. Βρες ποιοτικό χρόνο για φίλους και συγγενείς, καθώς η διάθεσή σου θα είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους, ανήκεις στους πλέον ευνοημένους της ημέρας, οπότε μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπορείς να κάνεις μια πνευματική αναζήτηση στο μοναχικό χρόνο που θα εξασφαλίσεις, για να κοιτάξεις μέσα σου και να εντοπίσεις εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Καλό είναι να έχεις τους ορίζοντές σου ανοιχτούς και να υποκύψεις στην εσωτερική φωνή που σε προστάζει να κάνεις αλλαγές σε τομείς που βλέπεις ότι κάτι σε έχει κουράσει. Φρόντισε να μεταφέρεις σωστά τα μηνύματά σου στους γύρω σου και θα δεις ότι θα μπορέσεις να επιτύχεις αυτό που επιθυμείς

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια καλή ημέρα για να στραφείς στην οικογένεια και στα αγαπημένα πρόσωπα και να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Οργάνωσε το χρόνο σου μαζί τους, έτσι ώστε να περάσεις καλά, διασκεδάζοντας και γελώντας μαζί τους. Δες το σαν μια μορφή εκτόνωσης και ψυχοθεραπείας που στην κάνει δώρο η ευνοϊκή θέση των πλανητών. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους σε βοηθάει να διώξεις το άγχος, να κάνεις σχέδια, να πραγματοποιήσεις αλλαγές ή πειραματισμούς με την εικόνα σου και γενικότερα να είσαι πιο δραστήριος. Οργανώσου, όμως, και μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2017) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα