Τι φέρνει η έκλειψη σελήνης σε όλα τα ζώδια

10:11 11/4/2014 - Πηγή: iPop

Έρχεται έκλειψη σελήνης και επηρεάζει όλα τα ζώδια. Ώρα για μάθημα…

Όταν ακούς, για Έκλειψη Σελήνης, γνωρίζεις τον αστρονομικό ορισμό; Σιγά που θα ξερες… Έχουμε και λέμε

λοιπόν.

Έκλειψη Σελήνης έχουμε, όταν ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη παρεμβάλλεται η Γη ρίχνοντας στη Σελήνη τη σκιά της.

Μια Σεληνιακή έκλειψη δίνει έμφαση στα συναισθήματα κάνοντας τα να παίρνουν «πρωταγωνιστικό ρόλο». Φέρνει επίσης στο προσκήνιο γεγονότα, στα οποία πριν, δεν είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία, ίσως και να μας διέφευγαν, αλλά που είναι απαραίτητα για να αξιολογήσουμε γενικότερα τις σχέσεις μας.

Πανσέληνος και Ολική Έκλειψη Σελήνης ( στην 25η μοίρα του Ζυγού) 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 10:42:16

Η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ζυγού, το οποίο ορίζει τις σχέσεις, προσωπικές και διεθνείς, σε συνδυασμό με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει την ίδια μέρα ο Ερμής, με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μας προειδοποιεί για αιφνίδια προβλήματα και ανατροπές σε προσωπικές, επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτικές σχέσεις. Διαφωνίες, που πιθανώς να υπήρχαν, τώρα «φουντώνουν» με αποτέλεσμα ξαφνικές οριστικές ρήξεις.

Ενδεχομένως μέσα απ” αυτό το «ταρακούνημα», να βγει και κάτι θετικό. Να μάθουμε την αλήθεια για τις σχέσεις -συνεργασίες μας, και να καταλάβουμε αν μπορούν να έχουν συνέχεια ή όχι, μετά τα νέα δεδομένα που θα έχουν προκύψει. Να κλείσουμε «ένα κεφάλαιο» και να πάμε παρακάτω, να κάνουμε μια νέα αρχή.

Οι καθημερινοί ρυθμοί πολλών ανθρώπων, θα διαταραχτούν. από διάφορα έκτακτα προβλήματα-γεγονότα. Πιθανά ατυχήματα από έντονο εκνευρισμό και βιασύνη, ξεσπάσματα θυμού, που καλό θα είναι όλοι, να προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε. Σε γενικές γραμμές, είναι μια δύσκολη περίοδος. Υπομονή, σύνεση, ρεαλισμός, είναι απαραίτητα σε όλους μας.

Κριός

Η έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα σχέσεων που πιθανώς ήδη να υπάρχουν.

Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε έκρυθμες καταστάσεις και πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, για να τις αντιμετωπίσετε. Αξιολογήστε όλοι, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ένα πρόσωπο στη ζωή σας και πάρτε τις αποφάσεις σας. Θα φύγετε; Θα μείνετε; Εσείς ξέρετε. Πάντως, ήρθε ο καιρός να κλείσετε τους προσωπικούς «λογαριασμούς» σας, για να πάτε παρακάτω.

Ταύρος

Σ” εσάς η έκλειψη ενεργοποιεί τον άξονα εργασίας – υγείας προκαλώντας ξαφνικά θέματα, εντάσεις και αλλαγές. Πολλοί Ταύροι είστε ήδη αρκετά κουρασμένοι, πιεσμένοι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας και, ίσως δεν έχετε ανταμειφθεί, όπως και όσο θα σας άξιζε. Επιβάλλετε να ξεκουραστείτε γιατί πολύ πιθανό να εμφανιστούν στην υγεία σας τα αποτελέσματα της κούρασης.. Αν κάποιοι επιθυμείτε τη σταθερότητα στην εργασία σας καλό θα ήταν να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αν πάλι κάποιοι επιδιώκετε νέες προοπτικές, αυτές θα σας προσφερθούν μέσα από νέες επαφές και προτάσεις. Μην αμελήσετε όμως να τις σκεφθείτε-συζητήσετε διεξοδικά.

Δίδυμοι

Η έκλειψη είναι για σας αρκετά θετική (ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο).

Φέρνει εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι παίρνετε απόφαση, να επισημοποιήσετε τις σχέσεις σας. Χαρούμενα τα νέα για εσάς, που είστε μόνοι/ες, όλο και «κάποιος/κάποια» θα φανεί. Μερικοί θα αποφασίσετε να τελειώσετε μια σχέση που έχει τελματώσει, για να πάτε παρακάτω. Αποφύγετε βιασύνες και υπερβολές στις αποφάσεις σας.

Βάζετε νέους στόχους, μόνοι ή μαζί με φίλους. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες, που παρουσιάζονται, όμως, δείτε, συζητήστε και δράστε με σύνεση..

Καρκίνος

Κυβερνήτης πλανήτης σας η Σελήνη. Μια απλή πανσέληνος και μπορεί να σας κάνει άνω κάτω τη διάθεση..

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι είστε στην πρώτη γραμμή του πυρός όταν έχουμε έκλειψη Σελήνης.

Η συγκεκριμένη έκλειψη έρχεται να «συμπληρώσει» το δύσκολο μήνα που διανύετε. Πυροδοτεί σημαντικές αλλαγές, στον επαγγελματικό τομέα και φέρνει έκτακτα θέματα, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, προσέχετε τα λόγια και τη συμπεριφορά σας, και μην αμελείτε την υγεία σας ιδιαίτερα δε, όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Λέων

Η έκλειψη, στην οποία συμμετέχει ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ήλιος, σε συνδυασμό με τη θετική προς εσάς, επιρροή του Άρη (δράση και ξεκινήματα) του Ερμή (τρόπος σκέψης, επικοινωνία) και του Ουρανού (αλλαγές, αναθεωρήσεις) σας ωθεί να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να αναπτύξετε τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, γενικότερα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Επίσης να αλλάξετε το τρόπο που αντιμετωπίζετε πρόσωπα και καταστάσεις, στην καθημερινή σας ζωή. Πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια θέματα με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος,

Πολλοί από εσάς, ίσως αποφασίσετε να μεταναστεύσετε, να αποκτήσετε εποικοδομητικές επαφές με το εξωτερικό.

Οι οποιεσδήποτε αλλαγές, που γίνονται αυτό το διάστημα, μπορεί θα σας αγχώνουν και να προκαλούν ένταση, αλλά με τον καιρό θα δείτε τα οφέλη που θα σας προσφέρουν.

Παρθένος

Την πορεία και την εξέλιξη των οικονομικών, που σας αγχώνει/πιέζει, το τελευταίο διάστημα, έρχεται να αναστατώσει η έκλειψη Σελήνης. Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα γεγονότα, τα οποία θα σας επιβαρύνουν οικονομικά, όπως επίσης και αλλαγές (θετικές-αρνητικές) στο συγκεκριμένο τομέα, που θα σας φέρουν και τις ανάλογες εξελίξεις. Μια ένταση θα την έχετε. Καλό θα είναι, αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες (δάνεια κλπ),να σπεύσετε να τις τακτοποιήσετε, ρυθμίσετε, για να προλάβετε τα «χειρότερα».

Πολύ πιθανό να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα βοηθήσει/τονώσει τα έσοδά σας.

Ζυγός

Η έκλειψη γίνετε στο δικό σας ζώδιο, και μάλιστα σε ένα διάστημα αρκετά δύσκολο για εσάς.

Ήδη σχέσεις, οικογένεια, επαγγελματικά, με ποικίλα αιφνίδια γεγονότα – αλλαγές που έχουν συμβεί σ” αυτούς τους τομείς, σας έχουν ανεβάσει τη πίεση. Κι έρχεται και η έκλειψη, να συμπληρώσει το «σκηνικό».

Θέλετε δε θέλετε, θα προχωρήσετε σε αλλαγές-αναθεωρήσεις σχέσεων και συνεργασιών. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα αρνητικές. Εξαρτάται από το πως έχετε χειριστεί τις καταστάσεις μέχρι τώρα, από το τι επιθυμεί ο καθένας σας, και από τι αποφάσεις έχετε πάρει.

Μια αλλαγή -αναθεώρηση μπορεί να είναι και ανανεωτική.

Όμως καλό θα ήταν να συγκρατήσετε λίγο τα νεύρα σας, να επιστρατεύσετε τη διαπραγματευτική σας ικανότητα, και την ειρηνική σας διάθεση. Μεταξύ μας, αφήστε και τους άλλους να μιλήσουν κι ακούστε όσα θέλουν να σας πουν. Σε καλό θα σας βγει..

Σκορπιός

Οι περισσότεροι από εσάς είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι εδώ και ενάμισι χρόνο. Αντιμετωπίσατε αρκετές δυσκολίες, αναλάβατε υποχρεώσεις ίσως περισσότερες απ” ότι μπορείτε να αντέξετε, χρειάστηκε να υπομένετε και να περιμένετε. Το τελευταίο δε πεντάμηνο, η ψυχολογία σας είναι «κάπως». Λίγο οι καθημερινές υποχρεώσεις, λίγο κάποια έκτακτα θέματα στη δουλειά που σας πιέζουν, λίγο που και εσείς νομίζετε ότι οι άλλοι γύρω σας δε σας καταλαβαίνουν, έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και έχετε γίνει, το «συνώνυμο» της γκρίνιας. Ο Απρίλης, που γίνεται και η σεληνιακή έκλειψη, είναι για σας, ένας μήνας μεταβατικός. Κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας και ανοίγει ένα καινούργιο. Προμηνύονται αλλαγές και έκτακτα γεγονότα, (με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει) στον εργασιακό χώρο, που όμως πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, να ανασυνταχθείτε και να προχωρήσετε. Προστατέψτε την υγεία σας ψυχική και σωματική, χαλαρώστε ξεκουραστείτε..

Τοξότης

Η έκλειψη, που συμβαίνει στο φιλικό για σας ζώδιο, του Ζυγού, σας καλεί να συγκεκριμενοποιήσετε, να δώσετε μια ξεκάθαρη μορφή στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας. Σας επιβάλλει να υλοποιήσετε στόχους και φιλοδοξίες και μάλιστα με γρήγορα βήματα. Καλές οι ιδέες και τα σχέδια αλλά καιρός είναι να περάσετε και στην πράξη, να δημιουργήσετε, να εξελιχθείτε, να προοδεύσετε .

Θα έχετε αξιόλογες γνωριμίες, χρήσιμες και για τα επαγγελματικά σας, και ιδιαίτερα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον Μην «επιτρέψετε» στα προβλήματα και στα έκτακτα γεγονότα, που θα σας συμβαίνουν να σας αποσυντονίζουν, και να σας αποδιοργανώνουν.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης, σ” ένα πραγματικά δύσκολο μήνα για σας, φέρνει ξανά στο προσκήνιο θέματα που σας πιέζουν, εδώ και καιρό, σχετικά με την καριέρα, την οικογένεια, και τις προσωπικές σχέσεις. Θα υπάρξουν ανατροπές και έκτακτα γεγονότα, στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας. Αλλαγές πορείας, αναθεώρηση στόχων και γενικότερα η διόρθωση των προβληματικών καταστάσεων στη ζωή σας, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις -προκλήσεις με ψυχραιμία. Μην ενεργείτε και αντιδράτε παρορμητικά. Η διπλωματία φίλοι μου, αυτό τον καιρό βοηθά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, λάτρεις των εκπλήξεων του απρόοπτου-ξαφνικού, και των αλλαγών. Εδώ χρειάζεστε μια επεξήγηση. Όταν τα προκαλείτε εσείς στους άλλους, και όχι όταν σας τα προκαλούν οι άλλοι.. Μη ξεχνάτε πως ανήκετε στα σταθερά ζώδια, πράγμα που σημαίνει, πως δεν προσαρμόζεστε κι εύκολα στις αλλαγές. Αγαπάτε και επιθυμείτε τις αλλαγές και την θετική εξέλιξη των άλλων, του πλανήτη γενικότερα! Η έκλειψη από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας, θα σας δώσει ευκαιρίες για νέες εμπειρίες, στα προσωπικά και τα επαγγελματικά που ενδεχομένως να σχετίζονται και με το εξωτερικό. Επειδή όμως, οι περισσότεροι από εσάς, βρίσκεστε σε μια περίοδο αναστάτωσης-αναθεώρησης των σχεδίων και προγραμμάτων σας, καλό θα είναι, να μην βιαστείτε να αποφασίσετε-ξεκινήσετε τώρα. Πιθανώς να σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα θέματα σπουδών, και νομικά ζητήματα.

Ιχθείς

Η έκλειψη για εσάς, γίνεται στον τομέα των οικονομικών σας και προμηνύει αλλαγές και αναστατώσεις στο «δούναι και λαβείν». Πρέπει λοιπόν, να βάλετε μια τάξη στο συγκεκριμένο τομέα. Να βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε κι αν γίνεται να τελειώνετε, με χρέη και οφειλές προς τρίτους, εννοείται ότι αποφεύγετε το ρίσκο, και γενικότερα προσπαθήστε να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στο οικονομικό σας ισοζύγιο.

Αν αμελήσετε το νοικοκύρεμα των οικονομικών, που προστάζει η έκλειψη, το επόμενο διάστημα, θα βρεθείτε μπροστά σε ακόμη δυσκολότερες οικονομικές καταστάσεις..

Όμως, η συγκεκριμένη έκλειψη, σας φέρνει κι ένα «δωράκι». Πολύ πιθανό να επιστρέψουν στη ζωή σας παρελθοντικοί έρωτες, ή να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική παθιασμένη σχέση..

Φιλιά

Ελευθερία.

The post Τι φέρνει η έκλειψη σελήνης σε όλα τα ζώδια appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
έκλειψη σελήνης, ζωδια σημερα, εκλειψη, επηρεάζει, νέα, καιρος, επιρροή, δραση, συγκεκριμένο, εκκρεμότητες, σημαίνει, ipop, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, αλλαγη ωρας 2012, τσαπανιδου, ξανα, αποτελεσματα, ipop, δουλεια, εργασια, καθημερινη, καριερα, οριζοντες, περιοδος, πιεση, σεληνη, τα νεα, υγεια, ψυχολογια, ωρα, αξιζε, ατυχηματα, βρειτε, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, διαστημα, δειτε, δωσει, ευκολα, εκκρεμότητες, ενδιαφεροντα, εξελιξη, επιρροή, επηρεάζει, ερμης, ερχεται, εχουμε και λεμε, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπηρχαν, υπομονη, θετικο, κεφαλαιο, ρεαλισμος, λογια, μοιρα, μορφη, μπορειτε, νευρα, ξερετε, ο ηλιος, οικογενεια, ολικη εκλειψη σεληνης, παμε, περιβαλλον, ποπη τσαπανιδου, προβληματα, ρυθμοι, ρισκο, ρολο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σπιτι, σχεδια, ψυχραιμια, ανω κατω, βηματα, εμφαση, ερωτες, φιλοι, γινετε, γνωσεις, ιδιαιτερα, μπροστα, οψεις, σημαίνει, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα