Θρήνος για τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο | Η ιστορία των θυμάτων της τρομοκρατίας

19:57 23/3/2017 - Πηγή: iPop

ΈναςΛονδίνο | αστυνομικός που εκτελούσε το καθήκον του, μια μητέρα κι ένας Αμερικανός τουρίστας είναι τα τρία θύματα της επίθεσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη στο Λονδίνο και συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα.

Τα θύματα, όμως, δεν είναι αριθμοί, αλλά άνθρωποι γι’ αυτό αξίζει μια ματιά στην ιστορία του καθενός. Τρεις ζωές, οι οποίοι χάθηκαν άδικα απ’ την σκιά της τρομοκρατίας που έχει καλύψει την Ευρώπη.

Keith Palmer

O Keith Palmer, 48 ετών, είναι ο αστυνομικός ο οποίος έπεσε νεκρός αφού μαχαιρώθηκε απ’ τον

δράστη. Ο ίδιος εργαζόταν για 15 χρόνια στο σώμα, δεν έφερε οπλισμό κατά την επίθεση και ήταν πατέρας.

Ο αστυνομικός χαρακτηρίζεται ήρωας από τους Βρετανούς. Ο Κeith Palmer άσκησε μέχρι και την τελευταία στιγμή το καθήκον του, πέφτοντας πάνω στον δράστη και παλεύοντας μαζί του, δίνοντας χρόνο στους συναδέλφους του προκειμένου να πυροβολήσουν τον δράστη.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε μέσω Twitter πως αποσύρει τον αριθμό του Keith Palmer, ο οποίος δεν θα δοθεί σε κανέναν άλλον αστυνομικό μελλοντικά.

As a mark of respect Keith's shoulder number – 4157U – will be retired and not reissued to any other officer #WeRemember #WestminsterAttack

Metropolitan Police (@metpoliceuk) March 23, 2017

Aysha Frade

H 43χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εργαζόταν στο Λονδίνο, ενώ η καταγωγή της ήταν από την πόλη Betanzos, Galicia στην Ισπανία.

Η ίδια διέσχιζε τη γέφυρα Westminster την ώρα της επίθεσης, προκειμένου να μεταβεί στο σχολείο των παιδιών της για να τα παραλάβει.

Η γυναίκα παρασύρθηκε απ’ το όχημα το όποιο έριξε με δύναμη πάνω στους πεζούς ο Khalid Masood.

Ο Πορτογάλος σύζυγός της δήλωσε στα ΜΜΕ: «Η ζωή μου έχει διαλυθεί το τελευταίο 24ωρο».

Kurt Cochran

Ο Kurt Cochran βρισκόταν στο Λονδίνο για να γιορτάσει την 25η επέτειο γάμου του με τη σύζυγό του. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Οι δυο τους έκαναν ταξίδια στην Ευρώπη για την επέτειό τους κι επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα, Πέμπτη, στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος Τύπου της εκκλησίας των Μορμόνων που ανήκει το ζευγάρι, δήλωσε: «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη… ο Κερτ ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας στοργικός σύζυγος».

Και ο Donald Trump τουίταρε σχετικά με τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν ένας απ’ τα θύματα της επίθεσης:

Ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Kurt Cochran σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου. Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους φίλους του

The post Θρήνος για τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο | Η ιστορία των θυμάτων της τρομοκρατίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα