Θεοδωράκης: Αν δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας ας έρθει να μας το πει και θα βρούμε λύση

18:36 1/5/2016 - Πηγή: iPop

Επίθεση στην Κυβέρνηση έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από το πασχαλινό του μήνυμα. Παράλληλα όμως τόνισε πως δεν θα βγει κάτι εάν γίνουν τώρα εκλογές.

Για τον επικεφαλής του Ποταμιού, αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να γίνει η εκταμίευση της δόσης και στη συνέχεια «να δούμε τι θα κάνουμε». Παράλληλα, έκανε έκκληση στον Πρωθυπουργό «εάν δεν μπορεί ας έρθει να μας το πει και θα βρούμε λύση».

Ολόκληρο το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Χρόνια Πολλά σε όλους και ελπίζω

ότι αυτό το μήνα, τον τελευταίο της άνοιξης, δε θα προστεθούν καινούρια προβλήματα στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορούμε να φύγουμε μπροστά. Η Ελλάδα έχει τεράστια περιθώρια. Ας αφήσει λοιπόν η κυβέρνηση τους τακτικισμούς, τα επικοινωνιακά κόλπα και ας πάρει αποφάσεις προς όφελος των πολλών, κόντρα στα συμφέροντα, κόντρα στις συντεχνίες με τη σκέψη ότι αυτή η κοινωνία είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά.

Κανείς Έλληνας δεν είναι ευχαριστημένος αυτή τη στιγμή από την πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη. Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δε θα προσφέρουν τίποτα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους και αμέσως μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν βέβαια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος να έρθει ο κ. Τσίπρας να μας το πει και θα βρούμε λύση. Αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να μη συνεχίζεται η αβεβαιότητα, να μη συνεχιστεί η ανησυχία του κόσμου, να τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες όσον αφορά τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους εταίρους μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα».

The post Θεοδωράκης: Αν δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας ας έρθει να μας το πει και θα βρούμε λύση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα