Θα χώριζες αν ο σκύλος σου δεν συμπαθούσε τον σύντροφό σου;

10:07 18/5/2017 - Πηγή: iPop

Θα χώριζες αν ο σκύλος σου δεν συμπαθούσε τον σύντροφό σου; Πριν βιαστείς να απαντήσεις να σε ενημερώσουμε πως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αποδείχθηκε πως το 50% θα έδινε οριστικό τέλος σε μία σχέση αν ο σκύλος του δεν συμπαθούσε το έταιρο ήμισυ!

Το site Rover.com το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία για να βρεις pet

sitters και dog walkers διεξήγαγε μία έρευνα σχετικά με το κατα πόσο σημαντικό είναι για τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου η γνώμη του κατοικιδίου για τον σύντροφό τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 54% θα έδινε τέλος σε μία σχέση αν ο σκύλος δεν την ενέκρινε!

Μάλιστα, στην ίδια έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το 94% των ιδιοκτητών κάποιου κατοικίδιου το θεωρούν οικογένεια τους, το 29% έχει περισσότερες φωτογραφίες του σκύλου τους στα social media από ότι φωτογραφίες φίλων, οικογενειακών μελών αλλά και των ίδιων! Το 25% έχει πάρει τον σκύλο του σε ραντεβού!

Τέλος, το 47% των ιδιοκτητών σκύλων παραδέχθηκαν ότι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στο να αφήσουν το σκυλί τους για μια εβδομάδα από το να αφήσουν τον σύντροφό τους.

Έτσι ναι, οι άνθρωποι, αν είστε σε σχέση με κάποιον που έχει σκύλο να ξέρεις από την αρχή ότι έρχεσαι σε δεύτερη μοίρα! …και εμείς, που έχουμε τη Μιζού συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

The post Θα χώριζες αν ο σκύλος σου δεν συμπαθούσε τον σύντροφό σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα