Τα sex emoji θα σου λύσουν τα χέρια!

20:33 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν είσαι λάτρης των emoticon και τα χρησιμοποιείς διαρκώς στην καθημερινότητα σου, σου έχουμε ευχάριστα νέα! Η εξέλιξη των emoticon είναι τα Flirtmoji, τα emoji, δηλαδή για το sexting. Τα sex emoji θα σου λύσουν τα χέρια! Το sexting έχει αναπτυχθεί αρκετά στις μέρες μας και καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερους χρήστες. Αν, λοιπόν, σου αρέσει να ανταλλάσσεις πιο πικάντικα μηνύματα και φωτογραφίες με το σύντροφο σου (κι όχι μόνο), τα Flirtmoji, θα τα λατρέψεις σίγουρα!

Τα Flirtmoji είναι σεξουαλικά αυτοκόλλητα που μπορείς να αντιγράψεις και να επικολλήσεις στα μηνύματα σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Από μια φράουλα βουτηγμένη σε σοκολάτα, καρδούλες, γλειφιτζούρια και σαντιγί μέχρι χειροπέδες και δονητές! (μερικά ούτε που καταλάβαμε τι είναι… τόσο αθώα παιδιά είμαστε… ενώ άλλα δεν καταλάβαμε πιος ο λόγος ύπαρξης τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!)

Κακά τα ψέματα, το sexting δεν είναι κάτι εύκολο, και τα flirtmoji θα κάνουν τις συνομιλίες σου πολύ πιο εύκολες και καλύτερες. Από δω και πέρα μπορείς να ευγνωμονείς τους δημιουργούς τους! Τα flirtmoji δημιουργήθηκαν από τέσσερις σχεδιαστές που μπουχτίσαν από την δυσκολία να χρησιμοποιήσουν τα κλασσικά emoji σε πιο σεξουαλικές τους συνομιλίες.

Η μία εκ των δημιουργών, η Katy McCarthy, δήλωσε ότι ελπίζει πως τα Flirtmoji θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να επικοινωνούν πιο άνετα, όσον αφορά το σεξ. «Νομίζω ότι στο σεξ, υπάρχουν πράγματα που είναι πραγματικά δύσκολα να πει κανείς και δύσκολο να ζητήσει από τον σύντροφο του, και ρα Flirtmoji είναι ένα ιδανικό μέσο που βοηθά την όλη κατάσταση.»

Τα emoji εκφράζουν αυτό που δεν μπορείς να πεις με λόγια. Σκέψου μόνο πόσες φορές έχεις σκεφτεί κάτι πολύ extreme, που θα ήθελες να το μοιραστείς με τον σύντροφο σου, αλλά νιώθεις ντροπή και εν τέλει καταλήγεις να το κρατάς μόνο για ‘σένα. Δεν είναι κρίμα; Τα Flirtmoji θα σου λύσουν τα χέρια!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις φαντασία και όρεξη για σεξουαλικά παιχνίδια!

The post Τα sex emoji θα σου λύσουν τα χέρια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα