Τα μικρά πράγματα απ’ τα οποία σε κρίνουν οι γύρω σου- Σε τι δίνουν σημασία τα άτομα που μόλις γνώρισες;

10:22 19/10/2016 - Πηγή: iPop

Μπορεί μερικά πράγματα να μην σου περνάνε καν απ’ το μυαλό, όμως, εξακολουθούν να τα σκέφτονται οι γύρω σου!

Ξέρεις σε τι δίνει σημασία κάποιος που μόλις σε γνώρισε; Τι αιχμαλωτίζει την προσοχή των ανθρώπων του περίγυρού σου; Ποιες συμπεριφορές και συνήθειές σου είναι εκείνες για τις οποίες κρίνεσαι;

Το iPop.gr ετοίμασε μια λίστα με αυτά τα μικροπράγατα που πρέπει να δίνεις σημασία!

Το στιλ σου στις selfies!

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι κρίνουν σε σημαντικό βαθμό τους γύρω τους με βάση τις selfies που βγάζουν. Φυσικά,

μια φωτογραφία δεν σημαίνει συνήθως πολλά παραπάνω- δηλαδή εάν συνηθίζεις να βγάζεις μόνος σου selfies δεν σημαίνει ότι δεν έχεις φίλους, ωστόσο, και πάλι οι άνθρωποι δυστυχώς σε κρίνουν και από αυτό.

Πόσο μαζεμένο και καθαρό είναι το σπίτι σου

Πρόσφατη βρετανική έρευνα διαπίστωσε ότι ένας επισκέπτης χρειάζεται μόλις 26 δευτερόλεπτα για να αποκτήσει γνώμη για το σπίτι στο οποίο βρίσκεται. Μάλιστα, το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όσοι έρχονται σπίτι σου είναι η μυρωδιά του!

Το αγαπημένο σου χρώμα

Τα χρώματα σημαίνουν συνήθως πολλά παραπάνω απ’ ό,τι σκεφτόμαστε. Κορυφαία ψυχολόγοι έχουν επιχειρήσει να συνδέσουν την προτίμηση σε κάποιο χρώμα με χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου. Οπότε μην σου κάνει εντύπωση εάν οι γύρω σου σε κρίνουν ακόμα και για το χρώμα που σ’ αρέσει.

Πόσο φορεμένα είναι τα παπούτσια σου;

Όσοι έχουν αυτοπεποίθηση συνήθως περπατάνε με μια κλίση προς τα πίσω, ενώ όσοι είναι λιγότερο σίγουροι για τον εαυτό τους έχουν κλίση προς τα μπροστά όταν περπατάνε. Αυτό φαίνεται και στα παπούτσια του άλλου, που σημαίνει ότι αν κάποιος είναι διαβασμένος θα σε κρίνει ακόμα και για το πόσο και πώς είναι φορεμένα τα παπούτσια σου.

Η μουσική που ακούς

Προφανώς και οι γύρω σου σε κρίνουν για τη μουσική που ακούς, το ξέρεις γιατί το κάνεις κι εσύ ο ίδιος! Η μουσική που ακούς είναι αυτή που σε εκφράζει κι αυτό μπορεί να τύχει θετικής ή αρνητικής αποδοχής απ’ τους γύρω σου.

Είσαι της γάτας ή του σκύλου;

Οι γυναίκες με μεγάλους σκύλους θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ όσοι έχουν γάτα έχουν θέματα ελέγχου! Αυτές κι άλλες θεωρείς κάνουν τους άλλους να σε κρίνουν αναλόγως με το κατοικίδιό σου!

Παράλληλα, αξίζει να σου πούμε ότι οι άνθρωποι σχηματίζουν άποψη για σένα ανάλογα και με το πώς φέρεσαι στα ζωάκια.

Πόσο σου παίρνει να διατυπώσεις μια ερώτηση;

Και αυτό που εννοούμε είναι πόση ώρα κάνεις όταν γνωρίσεις κάποιον να τον ρωτήσεις κάτι για εκείνον. Το θέμα είναι να δίνεις και να παίρνεις, συνεπώς, και το άτομο που έχεις απέναντί σου περιμένει να δει ζωηρό ενδιαφέρον από σένα να μάθεις πράγματα για την ζωή του.

Τα ρούχα σου

Εννοείται πως τα ρούχα σου και το στιλ σου είναι ένα απ’ τα πράγματα που καθορίζουν τη γνώμη των γύρω σου. Και όσο επιφανειακό κι αν σου φαίνεται αυτό, πάμε στοίχημα ότι το κάνεις κι εσύ.

Πώς είναι ο εργασιακός σου χώρος;

Και δεν εννοούμε όλη η εταιρεία γιατί αυτό δεν εξαρτάται από σένα, εννοούμε το γραφείο σου. Είναι οργανωμένο, είναι όμορφα διακοσμημένο και με έντονα χρώματα; Αν ναι, τότε πιθανότατα να είσαι άνθρωπος της τάξης, της λογικής αλλά και εξωστρεφής!

The post Τα μικρά πράγματα απ’ τα οποία σε κρίνουν οι γύρω σου- Σε τι δίνουν σημασία τα άτομα που μόλις γνώρισες; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα