Τα 2+1 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις με την περιποίηση του δέρματός σου

16:21 15/1/2017 - Πηγή: iPop

Ο χειμώνας είναι δύσκολος για το δέρμα σου, το οποίο θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία απ’ το κρύο. Όμως, μερικές φορές εμείς οι γυναίκες το παρακάνουμε και χάνουμε το νόημα!

Πρέπει να θυμάσαι ότι καλό είναι να φροντίζεις και όχι να υπερ-φροντίζεις το δέρμα σου προκειμένου να παραμένει λείο, λαμπερό και πάνω απ’ όλα υγιές.

Γι’ αυτό θα σου πούμε ποια είναι τα τρία μεγαλύτερα λάθη που κάνεις με την περιποίηση του δέρματός σου και πρέπει να σταματήσεις αμέσως.

Αμελείς την απολέπιση

Εάν παρόλο που χρησιμοποιείς

σε καθημερινή βάση την ενυδατική σου κρέμα, βλέπεις ότι το δέρμα σου ξεφλουδίζει χωρίς λόγο, ο λόγος είναι ότι έχεις αμελήσει την απολέπιση! Πάρε τα σύνεργα και κάνε απολέπιση τώρα!

Το παρακάνεις με την ενυδάτωση

Ο φόβος σου για ξηρή επιδερμίδα σε οδηγεί σε υπερβολές. Μια απ’ αυτές είναι και η υπερενυδάτωση του δέρματός σου. Παίρνεις την ενυδατική σου κρέμα και την απλώνεις με τη μια στο πρόσωπό σου! Όχι! Η ενυδατική δεν είναι για χόρταση, χρειάζεται μια περιορισμένη ποσότητα κάθε φορά, εάν δεν θέλεις να δημιουργήσεις μόνη σου προβλήματα στο δέρμα σου.

Καυτό νερό κι άπειρες ώρες στο μπάνιο

Μπορεί εσύ να απολαμβάνεις με τις ώρες ένα ζεστό μπάνιο, όμως, αυτό δεν κάνει καλό στο δέρμα σου. Αντιθέτως, το πολύ ζεστό νερό και η πολύωρη παραμονή μέσα σ’ αυτό μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα σου.

The post Τα 2+1 λάθη που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις με την περιποίηση του δέρματός σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα