Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Κεντρική Μακεδονία- Που είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων;

18:13 22/1/2017 - Πηγή: iPop

Αρκετά συνεχίζουν να είναι τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας όπου εξακολουθεί να υπάρχει παγετός.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων διευθύνσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

ΗΜΑΘΙΑ:

στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης / Βέροιας / Κοζάνης μέσω
Καστανιάς, από το 94ο έως το 98ο χιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης),στην επαρχιακή οδό Βέροιας / Σελίου, από το 21ο έως το 26ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο),στην επαρχιακή οδό Βέροιας / Δασκίου, από το 28ο έως το 43ο χιλιόμετρο (Δάσκιο).

ΚΙΛΚΙΣ:

στην επαρχιακή οδό Γρίβας / Καστανερής / Λιβαδίων.

ΠΕΛΛΑ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, δεν διεξάγεται στο δευτερεύον οδικό δίκτυο από Τοπική Κοινότητα Κερασιάς έως το χιονοδρομικό κέντρο ΒΟΡΡΑΣΔιεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας / Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας, από το 10ο χιλιόμετρο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο.

ΣΕΡΡΕΣ:

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην επαρχιακή οδό Σερρών / Βροντούς από το 15ο χιλιόμετρο έως την Βροντού,στην επαρχιακή οδό Σερρών / Λαϊλιά, από το 15ο χιλιόμετρο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο,στη δημοτική οδό από το 5ο χιλιόμετρο της Διασταύρωσης Κορμίστας έως την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας,στη δημοτική οδό Πρώτης / Ιεράς Μονής Αναλήψεως Σωτήρος, από το 3ο χιλιόμετρο έως την εερά μονή.

Συνεχίζεται ο περιορισμός κυκλοφορίας για τα οχήματα μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, στα παρακάτω οδικά σημεία:

στη δημοτική οδό από το 5ο χιλιόμετρο της Διασταύρωσης Κορμίστας έως την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας,στη δημοτική οδό Πρώτης / Ιεράς Μονής Αναλήψεως Σωτήρος, από το 3ο χιλιόμετρο έως την Ιερά Μονή.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης / Ιερισσού μέσω Ταξιάρχη, από Παλαιόκαστρο έως Αρναία,στη δασική οδό Πολυγύρου / Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).

The post Συνεχίζονται τα προβλήματα στην Κεντρική Μακεδονία- Που είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα