Συνεχίζει ο Καμμένος για τον ΦΠΑ στα νησιά: Οφείλουμε ν’ αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία (Video)

20:31 24/5/2016 - Πηγή: iPop

Λίγη μόλις ώρα μετά την βόμβα που πέταξε ο Πάνος Καμμένος για τον ΦΠΑ στα νησιά, προχώρησε σε νέες δηλώσεις κατά του μέτρου που ψήφισε η Κυβέρνηση. Φυσικά οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την αντιπολίτευση, με τη ΝΔ να ζητά την άμεση παραίτησή του.

Ο Υπουργός Άμυνας τονίζει πως πάλεψε πολύ και έφθασε

ακόμα κι ένα βήμα πριν την παραίτηση, ωστόσο δεν επιτεύχθηκε κάτι καλύτερο.

«Πάλεψα πάρα πολύ προσωπικά. Έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από την κυβέρνηση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Οφείλουμε όμως στη Σύρο και στα άλλα νησιά που έχουν υποστεί την τεράστια αυτή αδικία να την αποκαταστήσουμε με νέα μέτρα».

Λίγο νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στα ελληνικά νησιά: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι εγκληματική», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, με τη ΝΔ να ζητά την παραίτησή του.

«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή», δήλωσε ο κ. Καμμένος υπογραμμίζοντας ότι είχε δύο προτεραιότητες μπαίνοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας: να τηρηθεί η νομιμότητα και να μη θιγούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας.

Και συνέχισε: «Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή, συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μην θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας».

Το tweet του Καμμένου για το ΦΠΑ των νησιών τον Ιούνιο του 2015

Πέρσι περίπου τέτοια εποχή, για την ακρίβεια στις 4 Ιουνίου του 2015 ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ψήφισε το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή. Τότε δήλωνε «όσο υπάρχω εγώ το ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει». Την Κυριακή βεβαίως επιβεβαίωσε και με την ψήφο του ότι συμφωνέι (ή εστω αποδέχεται) από την 1η Ιουνίου να χαθεί η έκπτωση στους συντελεστές ΦΠΑ σε 11 νησιά. Οι τιμές –σύμφωνα με τον νόμο που πέρασε από την Ελληνική Βουλή– των νησιών θα επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 13% και 24%, αντί 9% και 16%.

@dim2526 ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) June 4, 2015

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Συνεχίζει ο Καμμένος για τον ΦΠΑ στα νησιά: Οφείλουμε ν’ αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα