Στην αντεπίθεση ο Trump | Ζητά έρευνα για τις αποκαλύψεις του James Comey

21:30 8/6/2017 - Πηγή: iPop

Στην αντεπίθεση περνάει ο Donald Trump | Ζητάμετά την κατάθεση του James Comey, πρώην επικεφαλής του FBI, ζητώντας έρευνα για τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος στην κατάθεσή του. Ο Comey νωρίτερα κατηγόρησε τον Αμερικανό Πρόεδρο για ψέματα, ενώ υποστήριξε πως εξέλαβε τα λεγόμενα του Trump για την έρευνα για τη Ρωσία ως «υπόδειξη γιατί είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος».

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Trump κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να διεξάγουν

έρευνα για τον Comey σχετικά με τη διαρροή «προστατευμένων επικοινωνιών».

Ο προσωπικός δικηγόρος του Προέδρου Donald Trump, Marc Kaskowitz, ζήτησε να εξεταστεί ο πρώην διευθυντής του FBI, James Comey, αφού ο τελευταίος κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας, λέγοντας ότι είχε γράψει σημειώματα για όλες τις συνομιλίες του με τον Trump, ξεκινώντας κατά τη διάρκεια της προεδρικής μεταβατικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αφού απολύθηκε, ο Comey είπε σε έναν «στενό φίλο ο οποίος είναι καθηγητής στο κολέγιο της Κολούμπια» να διαρρεύσει το περιεχόμενο ενός από αυτά τα σημειώματα σε μια έκθεση.

Αυτή η παραδοχή, δήλωσε ο Kaskowitz σε δήλωση μετά το πέρας της ανοικτής ακρόασης, σημαίνει ότι ο Comey «είναι ένας από αυτούς τους καταστροφείς που του είχε ζητήσει ο Trump να διερευνηθούν».

Photo: Getty

The post Στην αντεπίθεση ο Trump | Ζητά έρευνα για τις αποκαλύψεις του James Comey appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα