Στα ύψη η κόντρα Κυβέρνησης- ΝΔ. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ζητά ο Μητσοτάκης

07:52 10/2/2016 - Πηγή: iPop

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την δεύτερη να κάνει λόγο πως η Κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία για ν’ ανοίξει διάλογο με τους φορείς, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης ζητάει την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Ο Κ. Μητσοτάκης την Τρίτη, απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα, είπε:

Οφείλει να αποσύρει αμέσως το σχέδιό του, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση

και να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος από την αρχή με τους κοινωνικούς φορείς

Και πρόσθεσε πως «η κοινωνία είναι απέναντι στην πρόταση της Κυβέρνησης, την ίδια ώρα που πλήττεται η οικονομία, πλήττεται η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα».

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την Κυβέρνηση για την δημιουργία ενός πολιτικού αδιεξόδου, ενώ τονίζουν πως είναι αδύνατο να περάσουν οι μεταρρυθμίσεις χωρίς να προηγηθεί συζήτηση με την κοινωνία, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη αντίδραση.

Κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ακόμα πως η Κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία για να συζητήσει με τους φορείς, ενώ δεν υπάρχει και κανένα σημείο σύγκλισης προκειμένου να γίνει διάλογος.

The post Στα ύψη η κόντρα Κυβέρνησης- ΝΔ. Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό ζητά ο Μητσοτάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα