Σε mood Macron ο Τσίπρας ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ

21:45 8/9/2017 - Πηγή: iPop
Σε mood Macron ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ, καθώς αύριο, Σάββατο εγκαινιάζει την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ομιλία του. Ο Αλέξης Τσίπρας
μεταβαίνει στη συμπρωτεύουσα με την καλύτερη διάθεση, καθώς έλαβε υποστήριξη απ’ τον Emmanuel Macron, ενώ και κύκλοι της Κυβέρνησης εκτιμούν πως έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η στιγμή της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου.

Πηγές της Κυβέρνησης αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η επίσκεψη του E. Macron πήγε εξαιρετικά και ήταν σημαντικό το πολιτικό κι επικοινωνιακό αποτύπωμα που προέκυψε απ’ τη στήριξη του Γάλλου Προέδρου.

Οι ίδιες πηγές βλέπουν θετικά και το γεγονός ότι ο E. Macron υποστήριξε τις ελληνικές θέσεις ότι το ΔΝΤ δεν θα πρέπει να βάζει νέες απαιτήσεις, αλλά και θα πρέπει να αποχωρήσει όταν έρθει η στιγμή της ανανεωμένης Ευρώπης.

Παράλληλα, η συζήτηση για επενδύσεις την Παρασκευή υποστήριξε την προώθηση της ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας.

Το γεγονός ότι ο Emmanuel Macron σημείωσε τον Αύγουστο του 2018 ως ημερομηνία- ορόσημο για το τέλος των Μνημονίων υποστηρίζει τα σημάδια ανάκαμψης της Ελλάδας.

Ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ αναμένεται να στείλει αισιόδοξο μήνυμα ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, αλλά και να προχωρήσει σε εξαγγελίες για τους επόμενους στόχους της Κυβέρνησης.

Άλλωστε, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας απ’ την κρίση με το τέλος των Μνημονίων το 2018.

Το άρθρο Σε mood Macron ο Τσίπρας ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα