Σε κλοιό προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας η χώρα- Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία;

08:22 11/1/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί στο Λεκανοπέδιο να έχουν απελευθερωθεί από τα χιόνια οι περισσότεροι δρόμοι αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και στην υπόλοιπη χώρα που παραμένει ντυμένη στα λευκά με τα προβλήματα να συνεχίζονται.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην Αλόννησο, όπως και στη Σκόπελο όπου υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο αλλά και στην ηλεκτροδότηση. Πολλές μάλιστα είναι οι οικίες οι οποίες έχουν πρόβλημα και υδροδότησης.

Αρκετά την ίδια στιγμή είναι τα αποκλεισμένα χωριά στη Λέσβο και κυρίως στο βόρειο τμήμα του νησιού. Νέες χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στη Φθιώτιδα, ενώ τα λευκά της φόρεσε και η Θεσσαλονίκη.

Στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, λόγω της χαμηλής ορατότητας και των ανέμων, κάποιες πτήσεις οδηγήθηκαν σε άλλους αερολιμένες, ενώ πολλά από τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έμειναν εκτός λειτουργίας.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη συμπρωτεύουσα αναβάλλονται για σήμερα, Τετάρτη, όλες οι προσδιορισμένες ποινικές και πολιτικές δίκες στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκη.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αρκετές περιοχές:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν τεθεί περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη και οι Περιφερειακές Ενότητες Κιλκίς, Σερρών, Πιερίας και Χαλκιδικής. Ενώ από το απόγευμα της Τρίτης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επίσης τέθηκαν και περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα οι δήμοι Σαμοθράκης, Σουφλίου, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και το Δημοτικό Διαμέρισμα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολής της Π.Ε Έβρου.

Πως θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη, τα σχολεία;

Τα περισσότερα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη θα είναι ανοιχτά.

Δεν θα λειτουργήσουν, όμως, τα σχολεία σε αρκετούς δήμους της Θεσσαλονίκης, στη Λέσβο, τη Ζάκυνθο,το Δομοκό, τη Λιβαδειά, σε πολλούς δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, τη Λάρισα και την Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, η λειτουργία των σχολείων θα έχει ως εξής

«Κλειστά σήμερα τα σχολεία στους δήμους Κηφισιάς και Πεντέλης στο Βόρειο Τομέα Περιφέρειας ΑττικήςΣτον δήμο Κηφισιάς, τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης θα παραμείνουν κλειστά για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας. Στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας οι Παιδικοί Σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν στις 9 π.μ..Κλειστά θα είναι τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Πεντέλης.Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Παπάγου-Χολαργού, Ψυχικού-Φιλοθέης, Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων.Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Ωρωπού, Μαραθώνα, Διονύσου, Αχαρνών στην Ανατολική Αττική.Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του δήμου Παλλήνης.Μετά τις 10 ανεμένεται να ανοίξουν σε Χαϊδάρι και Πετρούπολη τα σχολείαΣτην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αττικής, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στους δήμους Περιστερίου. Αγ. Βαρβάρας, Ιλίου.Μετά τις 9.00 π.μ. θα ανοίξουν όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σε Άνω Λιόσια-Ζεφύρι και Φυλή. Κλειστό θα μείνει το 3ο-8ο Δημοτικό Σχολείο ‘Ανω Λιοσίων (Ζωφριά)».Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη:

Χίονια και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη

The post Σε κλοιό προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας η χώρα- Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα