Σε ανθρώπινο λάθος του πιλότου οφείλεται η αεροπορική τραγωδία στο Κιργιστάν-Video

12:54 16/1/2017 - Πηγή: iPop

Σε ανθρώπινο λάθος του πιλότου φαίνεται πως οφείλεται η αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, με το αεροσκάφος της Turkish airlines να πέφτει πάνω σε σπίτια στο Κιργιστάν.

Όπως έδειξαν τα ευρήματα των ερευνών για την αιτία που προκάλεσε την πτώση του αεροσκάφους σε χωριό κοντά στην Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν, αφήνοντας πίσω του τον τραγικό απολογισμό

των 37 νεκρών, προκλήθηκε, οφείλεται τελικά από λάθος του πιλότου.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κιργιζίας, Moukhametkali Aboulgaziev, σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, αναφέρθηκε στην αιτία που οδήγησε στην πτώση του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων, ήταν λάθος του πιλότου

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο AFP για την τραγωδία, περιγράφοντας όλα όσα συνέβησαν:

Συνετρίβη πάνω σε περίπου 15 σπίτια, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Το αεροσκάφος έπεσε επάνω σε κατοικίες, σκότωσε ολόκληρες οικογένειες. Δεν έχει μείνει τίποτε από τα σπίτια, οι άνθρωποι σκοτώθηκαν μαζί με ολόκληρες τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους, πολλοί κοιμόντουσαν

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι από τα 37 άτομα που έχασαν την ζωή τους μετά την πτώση του αεροσκάφους, ήταν στην πλειονότητά τους άτομα που βρίσκονταν στο έδαφος. Ανάμεσα σε όσους έχασαν την ζωή τους βρίσκονταν τέσσερα μέλη του πληρώματος, ενώ τα υπόλοιπα θύματα ήταν κατά πάσα πιθανότητα όσοι ζούσαν στα σπίτια όπου και έπεσε το αεροπλάνο. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας βρίσκονται και 6 παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή αεροσκάφους της Turkish Airlines στο Κιργιστάν- Πάνω από 30 νεκροί (Photos & Video)

Photo: La Regione

The post Σε ανθρώπινο λάθος του πιλότου οφείλεται η αεροπορική τραγωδία στο Κιργιστάν-Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα