Τουρκία: Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα- Νεκρός ο δράστης που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά (Photo-Video)

14:53 10/1/2017 - Πηγή: iPop

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται για ακόμα μια φορά η Τουρκία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα το μεσημέρι της Τρίτης σημείωθηκαν πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα. Τη ζωή του από τα πυρά της αστυνομίας έχασε ένας άνδρας ο οποίος ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και προσπάθησε να τα πυροδοτήσει.

BREAKING: Huge gunfight breaks out as suicide bomber targets Turkish police station https://t.co/ArlTv5Fm86

Drummers’ Ark (@drummersark) January 10, 2017

Συγκεκιμένα, το CNN Turk επισημαίνει, πως πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από αστυνομικό τμήμα στην πόλη Γκαζιαντέπ που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα, επισημαίνουν ότι η αστυνομία έχει εξουδετερώσει τον ένοπλο άνδρα που προσπάθησε να εισέλθει εντός του αστυνομικού τμήματος.

#Turquie #Gaziantep Les recherches sont en cours pour savoir l’identité des terroristes. pic.twitter.com/gWGWmgJGAK

— Mont (@twittok1) January 10, 2017


Ο άγνωστος ο οποίος επιχείρησε να μπει μέσα στο αστυνομικό τμήμα ήταν ζωσμένος εκρηκτικά και σαφώς σκοπός του ήταν να τα πυροδοτήσει.

Σε video το οποίο που κάνει, ήδη, τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται αστυνομικοί οι οποίοι βγαίνουν από το κτίριο κρατόντας στα χέρια τους όπλα και προσπαθώντας να καλυφθούν για να αποφύγουν τα πυρά. Στη συνέχεια αναζητούν τον δράστη και εκτελούν τον δράστη.

#Turquie #Gaziantep Un policier blessé, un terroriste tué, un autre recherché(bilan provisoire) les opérations continuent. pic.twitter.com/ql86YlgjvQ

— Mont (@twittok1) January 10, 2017

The post Τουρκία: Πυροβολισμοί έξω από αστυνομικό τμήμα- Νεκρός ο δράστης που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά (Photo-Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα