Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

08:54 21/4/2017 - Πηγή: iPop

Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει σήμερα, Πέμπτη, η θερμοκρασία σ’ όλη την χώρα, ενώ θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός

αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί 4 με 6 εξασθενούντες και στρεφόμενοι σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοδυτικοί 4 με 5, στην Κρήτη έως 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

The post Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα