Πρέπει να γνωρίσεις τους Jack and Jill

10:22 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Η παράσταση Jack and Jill παρουσιάζεται από την πρώτη Δεκεμβρίου στο χώρου του Life “n” Art Theater για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Η ιδιαίτερη παράσταση που σκηνοθετείται από τον Βαγγέλη Λάσκαρη έχει γραφτεί από την Jane Martin και αναλύει όλες τις πτυχές που μπορεί να έχει μια αγάπη.

Δύο ενήλικες, οι Jack and Jill

διανύουν μια πορεία από το θαύμα προς την καταστροφή. Βρίσκουν, χάνουν ή πολλές φορές ακόμα και παλεύουν με τον εαυτό τους για να μπορέσουν να καταλάβουν ποιοι στην ουσία είναι.

Στην πορεία της ζωής μας όλοι αναζητούμε ανάσες. Ανάσες ζωής, ευτυχίας αλλά παράλληλα και ένα μοναδικό άτομο με το οποίο θα μοιραστούμε τα πάντα. Για να βρούμε, όμως, αυτό που ψάχνουμε πολλές φορές αλλάζουμε σαν άνθρωποι, μπορεί να υπερβάλουμε ως προσωπικότητες και να φθαρούμε ως χαρακτήρες. Υπάρχουν, όμως, λύσεις και συνταγές για εξελιχθεί μια σχέση χωρίς να καταδικαστούν οι ψυχές στην απόγνωση; Και αυτό το μυστήριο έρχεται να σου λύσει η θεατρική αυτή παράσταση.

Η συγκεκριμένη παράσταση έχει μεταφραστεί και παιχτεί στον Καναδά στη Γερμανία στην Ιταλία και στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία και έτσι ήρθε πέρυσι για να ταράξει τα νερά και να αναστατώση ακόμα και την χώρα μας.

Info!

Jack and Jill
Life ’n’ Art Theater
Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 82,Κεραμεικός
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παραστάσεων: 21:30
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ
Ημέρα προγραμματισμένης πρεμιέρας: 1/12

The post Πρέπει να γνωρίσεις τους Jack and Jill appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα