Πως θες να αντιδράσει ο πρώην σου με τον χωρισμό σας σύμφωνα με το ζώδιο σου

17:30 20/4/2017 - Πηγή: iPop

Είτε ελπίζεις ότι θα πεθαίνει πληγωμένος από την απουσία σου είτε επιθυμείς την ενδεχόμενη παρακμή του στην αιώνια μοναξιά, όλοι έχουν κάποια ιδέα για το τι ελπίζουν ότι θα συμβεί στον πρώην τους μετά από έναν χωρισμό ή πιο συγκεκριμένα κάνουν εικόνα το πως θα αντιδράσει ο πρώην με τον χωρισμό σας!

Αυτό που θέλουμε να συμβεί στους πρώην μας είναι συνήθως ένα σημάδι του πώς ελπίζουμε ότι θα αισθάνονται και προέρχεται από την πεποίθηση ότι δεν αισθάνονται τίποτα … γιατί αν το έκαναν, πώς θα μπορούσαν ποτέ να μας έχουν αφήσει;

Αυτός είναι ο τρόπος που ελπίζεις ότι ο πρώην σου θα
αισθανθεί μετά από έναν χωρισμό, με βάση το ζώδιο σου:Κριός : Σαν άχρηστος σάκος με σκ@τ@

Οι περισσότεροι Κριοί αποφεύγουν την αποδιοργάνωση του πόνου παρακάμπτοντας τη διαδικασία θλίψης και πηδώντας απευθείας στη λειτουργία επαναφοράς.

Μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι ο πρώην τους θα χάσει αμέσως όλα τα κίνητρα για να ζήσει, πόσο μάλλον να αγαπήσει και πάλι.

Ταύρος: Όπως ένας εργαζόμενος διάσωσης

Ο Ταύρος είναι το είδος του φρικιού που θα αδειάσει τελείως – μπορεί να φτάσει στο επίπεδο όπου θα απειλεί με μια απεργία πείνας εάν ο εραστής του τον αφήσει. Θέλει να σιγουρευτεί ότι έχει την προσοχή του, ανησυχεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη σχέση.

Μέχρι να συναντήσεις κάποιον νέο έρωτα (κυριολεκτικά δύο εβδομάδες αργότερα), ο πρώην σου θα αναρωτιέται ποιος άφησε ποιον.

Δίδυμος: να βαριέται, για πάντα.Έχεις πιθανώς ήδη αποφασίσει να προχωρήσεις με τη ζωή σου, ξυρίζοντας το κεφάλι σου και ετοιμάζοντας ταξίδια.Με αυτό τον τρόπο, ο πρώην σου θα συνειδητοποιήσει ότι έχει πετάξει ότι πιο διασκεδαστικό είχε, κάποιον που γέμιζε τη ζωή του με διασκέδαση και νόημα, και τώρα δεν έχει τίποτα και κανέναν.Καρκίνος: Σε σκέφτεται συνέχεια ανήθικα..Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας καρκίνος μετά τον χωρισμό είναι μία επίθεση από ανεπιθύμητα, καλλιτεχνικά φωτισμένα γυμνά μηνύματα που αποστέλλονται απευθείας στους πρώην τους.Ο στόχος σου δεν είναι μόνο να του λείψεις, αλλά να τον κάνεις να αισθάνεται σαν να έχει κάνει το μεγαλύτερο σεξουαλικό λάθος της ζωής του.Λέοντες: Σαν να μην τους άξιζες ποτέ

Δημοσιεύεις φωτογραφίες σου μετά από κάθε προπόνηση, μπροστά από κάθε ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα και απορρίπτοντας τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης με κάθε κοινωνική εκδρομή που κάνεις.

Βρίσκοντας τους καλύτερους ανθρώπους που ξέρεις και βγάζοντας μαζί τους μία selfie είναι ο τρόπος που ο Λέων λέει στον πρώην του:

«Μόλις χώρισες με μια διασημότητα »

Παρθένος: Ποιόν πρώην; Πας καλά;

Στην πραγματικότητα, είσαι πολύ απασχολημένος με το να προγραμματίζεις πως να χωρίζεις τα κτήματά σου με ψυχρότητα και να τα αφήσεις στα γραφεία του πρώην σου έτσι ώστε να μην τα σκεφτείς ποτέ ξανά.

Αν και ειλικρινά, στο σκοτάδι της νύχτας, κάθεσαι στο κρεβάτι και ελπίζεις για την απόλυτη απώλειά του. Ελπίζεις ότι είναι λυπημένος και ότι ποτέ δεν θα βρει την ευτυχία με κανέναν.

Ελπίζετε επίσης να χάσει οποιαδήποτε εμπιστοσύνη είχε κάποτε.

Ζυγός – Εάν δεν του λείψεις, θα του λείψουν όλα τα αντικείμενα του.θα τον μπλοκάρεις από κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην έχει ούτε το θάρρος να σε ρωτήσει.Είσαι ένας Ζυγός, το σημάδι της εταιρικής σχέσης, και αντιμετωπίζεις κάθε σχέση σαν να ήταν ένας γάμος. Τι συμβαίνει όταν οι γάμοι αποτυγχάνουν; Μπορείς να κληρονομήσεις τα μισά από τα υπάρχοντά τους. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν για να διευθετήσουν το σκορ.Σκορπιός – Λυπάμαι για τη μέρα που γεννήθηκεΟ Σκορπιός δεν συμπαθεί την απόρριψη.Βασικά, εάν ο πρώην σου σε αφήσει, θα έπρεπε πρώτα να αλλάξει όλους τους κωδικούς πρόσβασης και να σε μπλοκάρει από όλα τα κοινωνικά του μέσα, γιατί θα καταστήσεις αποστολή της ζωής σου να καταστρέψεις τυχόν ευκαιρία που συναντήσει για μελλοντική ευτυχία.Τοξότης: Ζηλεύει την ζωή σου

Οι τοξότες είναι πιο πιθανό να ανταποκριθούν στην απόρριψη κάνοντας κράτηση για ένα ταξίδι στην Καραϊβική, καθώς θα ήθελαν να είναι ελεύθεροι για πάντα.

Αιγόκερος: Σαν να απογοήτευσαν τους γονείς τους

Ήσουν ο τέλειος συνεργάτης: σταθερός, πλούσιος (ή σύντομα), αξιόπιστος και αγαπημένος από τους γονείς.

Τώρα όμως γυρίζεις στους γονείς πριν ο πρώην σου βρει την ευκαιρία να το κάνει, ευχαριστώντας τους για να σε καλωσορίσουν στη ζωή τους και εκφράζοντας τη λύπη σου για το γεγονός ότι η σχέση δεν λειτούργησε.

Υδροχόος- Αναρωτιέται γιατί η ζωή του καταρρέειΥδροχόος, σίγουρα, φαίνεται να απομακρύνεται συναισθηματικά.Αλλά στο εσωτερικό του, το μυαλό του είναι ένας μηχανισμός εκδίκησης, που περιστρέφεται με ιδέες για το πώς να καταστρέψει κρυφά τη ζωή του πρώην του.Ιχθείς – Ελπίζεις ότι αισθάνεται άσχημα για εσέναΟι Ιχθείς εννοείται ότι δεν θα προσποιηθούν έναν τραυματισμό ή δεν θα πηδήξουν μπροστά από την καμπίνα του, αν τύχει να δουν τους πρώην τους στο δρόμο προς την δουλειά.Όσο πιο θλιβερό κάνουν τον εαυτό σου, τόσο πιο γρήγορα πιστεύουν ότι θα ενοχλήσουν τον πρώην τους και θα επιστρέψει πίσω τους.

The post Πως θες να αντιδράσει ο πρώην σου με τον χωρισμό σας σύμφωνα με το ζώδιο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα