Ποιοτικός ύπνος; Τρεις συμβουλές και τα κατάφερες

14:08 22/4/2016 - Πηγή: iPop

Αν δεν κοιμηθείς καλά η μέρα σου χαλάει τελείως και υποφέρεις. Είναι απολύτως λογικό οπότε μην αγχώνεσαι ακόμα περισσότερο. Το θέμα μας, λοιπόν, σήμερα είναι ο ποιοτικός ύπνος και πως θα καταφέρεις να τον αποκτήσεις.

Μην αγχώνεσαι! Δεν είναι πολύ δύσκολο! Ο ποιοτικός ύπνος μπορεί να γίνει καθημερινότητα και για ΄σένα αρκεί να το πάρεις απόφαση.

Τι μπορείς να κάνεις για να είναι ποιοτικός ο ύπνος σου;Απόλυτη ησυχία: Την ώρα που κοιμάσαι δεν πρέπει τίποτα
να σου αποσπά την προσοχή. Πως θα το καταφέρεις; Ο τρόπος είναι πολύ απλός! Κλείσε καλά τα παράθυρα και φυσικά για κανέναν λόγο μην αφήνεις ανοιχτή την τηλεόραση ή το ράδιο. Πρέπει να χαλαρώσεις και αυτό θα το καταφέρεις αν επικρατεί ησυχία και όχι θόρυβος.Διάλεξε τα σωστά σεντόνια- σκεπάσματα: Η ποιότητα των υλικών των σκεπασμάτων σαφώς και σε επηρεάζει. Οπότε για να αποφύγεις κάθε βάσανο την ώρα του ύπνου και να χαλαρώσεις προτίμησε καλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα.Άφησε έξω από το δωμάτιο της κακές σκέψεις και το άγχος: Ο ύπνος σημαίνει ηρεμία. Δεν μπορείς να μεταφέρεις στο κρεβάτι σου τα προβλήματα σου. Πριν ξαπλώσεις ξέχασε τα όλα και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.

The post Ποιοτικός ύπνος; Τρεις συμβουλές και τα κατάφερες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα