Παρασκευαστήριο χαπιών του ISIS στην Ελευσίνα

18:38 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία εξάρθρωσαν κύκλωμα παρασκευής αλλά επίσης και διακίνησης χαπιών Captagon, τα οποία χρησιμοποιούνται για ντόπινγκ από τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Σημειώνεται, πως τέτοιο παρασκευαστήριο ισχυρών ουσιών, οι οποίες έχουν ιδιαίτερα σημαντικές παρενέργειες για τον ανθρώπινο οργανισμό, εντοπίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η σπείρα εξαρθρώθηκε, μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών

από το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Αστυνομία και το Λιμενικό και βρίσκεται στην Ελευσίνα.

Τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν και στη συνέχεια κατάσχεσαν 635.000 χάπια Captagon. Τα συγκεκριμένα χάπια βρίσκονταν αποθηκευμένα σε ειδικές κρύπτες σε φορτηγό το οποίο επίσης κατασχέθηκε στην ίδια περιοχή.

Σε άλλη περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά στα Μεσόγεια εντοπίστηκε, ύστερα από παρακολούθηση, ταχύπλοο σκάφος το οποίο είχε μετασκευαστεί ειδικά για να διαθέτει κρύπτες που θα βοηθούσαν στη μεταφορά τους εκτός της χώρας.

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν και 4 άτομα, μεταξύ των οποίων δυο Έλληνες, ένας Τούρκος και ένας Αλβανός. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή στο κύκλωμα και άλλων ατόμων.

The post Παρασκευαστήριο χαπιών του ISIS στην Ελευσίνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα