Όταν έχεις ένα αγχώδες σκυλάκι… Μέσα στο μυαλό του τετράποδου φίλου σου από ένα επικό video!

17:26 11/5/2017 - Πηγή: iPop

Ότι όλα τα σκυλάκια βιώνουν το άγχος του αποχωρισμού το γνωρίζεις ήδη! Επίσης γνωρίζεις ήδη κάθε φορά που κλείνεις την πόρτα πίσω σου, ο σκύλος σου νιώθει ότι δεν θα επιστρέψεις ξανά! Τι άλλες σκέψεις περνάνε, όμως, απ’ το μυαλό ενός σκύλου που διακατέχεται από άγχος;

Ένα επικό video κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και μπαίνει ουσιαστικά μέσα στο μυαλό ενός κουταβιού, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του!

Απ’ την πρωινή σκέψη του σκύλου σου ότι είσαι νεκρός επειδή

απλά… κοιμάσαι μέχρι και την απορία του όταν έχεις μια σοβαρή συζήτηση με τον φίλο σου, όλες οι σκέψεις του είναι εδώ σ’ ένα video που είναι άκρως απολαυστικό! Δες το μέχρι το τέλος και προχώρησε παρακάτω για να μάθεις πώς να καταπολεμήσεις το άγχος του σκύλου σου!

Αφού πήρες, λοιπόν, μια γεύση απ’ το τι βιώνει ο σκύλος σου, με μια μεγάλη δόση χιούμορ, ήρθε η ώρα να μάθεις πώς μπορείς να τον κάνεις να νιώσει πιο ήρεμος:

Φρόντισε ν’ αφιερώνεις κάθε μέρα ποιοτική ώρα στον σκύλο σου για παιχνίδι και βόλταΑν του αρέσει να μασουλάει, αγόρασέ του πολλά παιχνίδιαΜην έχεις έντονες αντιδράσεις όταν φεύγεις κι επιστρέφεις στο σπίτι. Κάντο να φαίνεται σαν κάτι φυσικόΜάθε στον σκύλο σου πώς να διασκεδάζει όταν δεν είστε μαζίΕπιβράβευσέ τον όταν έχει μια σωστή συμπεριφοράΚάντου ένα απαλό μασάζ, όπως χαλαρώνει εσένα, χαλαρώνει κι εκείνο!

The post Όταν έχεις ένα αγχώδες σκυλάκι… Μέσα στο μυαλό του τετράποδου φίλου σου από ένα επικό video! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα