Οι πρώτες δηλώσεις του Trudeau για την ορκωμοσία Trump

20:36 20/1/2017 - Πηγή: iPop

Οι πρώτες δηλώσεις του Trudeau για την ορκωμοσία Trump. Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ορκωμοσία του Donald J. Trump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης του Καναδά, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου προς τον Donald J. Trump για την ορκωμοσία του ως 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει μία από τις στενότερες σχέσεις μεταξύ

οποιωνδήποτε δύο χωρών στον κόσμο. Αυτή η διαρκής συνεργασία είναι απαραίτητη για την κοινή ευημερία και την ασφάλειά μας» σημειώνει στην ανακοίνωση του ο Καναδός Πρωθυπουργός και συνεχίζει:

«Μαζί, μπορούμε να επωφεληθούν από ισχυρές εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις και ολοκληρωμένες οικονομίες, που υποστηρίζουν τα εκατομμύρια των καναδικών και αμερικανικών θέσεων εργασίας. Και οι δύο θέλουμε να δημιουργήσουν οικονομίες όπου η μεσαία τάξη και όσους εργάζονται σκληρά για να ενταχθούν και να έχουν μια δίκαιη θέση στην επιτυχία.

Ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν απαράμιλλη συνεργασία σε θέματα εθνικής ασφάλειας, και πάντα εργάζονταν δίπλα-δίπλα για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας και να διασφαλίσουμε τα κοινά σύνορα μας ότι θα είναι ασφαλή».

Η ανακοίνωση του Trudeau κλείνει αναφέροντας: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Πρόεδρο Trump, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το 115ο Κογκρέσο, και τους αξιωματούχους σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο για την αποκατάσταση της ευημερίας στην μεσαία τάξη και στις δύο πλευρές των συνόρων, καθώς και για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και πιο ειρηνικού κόσμου».

Photo:NICHOLAS KAMM/AFP/Getty Images

The post Οι πρώτες δηλώσεις του Trudeau για την ορκωμοσία Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα